Waarom een Pro-Line trampoline? 

Tol Outdoor Leisure BV is in 1999 begonnen met het verkopen van Pro-line trampolines in de Benelux. De eigenaar Joost van Tol heeft om de kwaliteit van hun producten hoog te houden in 2002 zijn eigen productielijn opgestart. Hij ontwierp de producten en legde de focus op uiterst veilige en degelijke modellen. Dit doet hij tot op de dag van vandaag nog steeds waardoor de reeds bestaande modellen constant verbetert worden en de hoogste kwaliteit gewaarborgd blijft. De producten worden grotendeels ontworpen in het Nederlandse hoofdkantoor in Rijen.  Hierdoor kunnen de laatste wensen en behoeften van klanten mee genomen worden in hun ontwikkeling. Tegenwoordig gaan ze verder onder de naam Avyna. 

De kwaliteit van een Pro-Line trampoline

In Nederland zijn er 2 verschillende Avyna modellen; de Powerjumper en de Pro-line trampoline. In ons assortiment hebben wij alleen gekozen voor de Pro-line trampolines. Deze komen uit het hoogste segment en behoren tot de beste trampolines van Nederland. De hoogwaardige materialen die gebruikt zijn bij het produceren van de Pro-line trampolines zorgen voor de hoogste veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Wij verwachten dan ook dat Pro-line trampolines minimaal 10 tot 15 jaar springplezier zullen bieden. Door de hoge eisen die Avyna aan hun producten stelt stijgen zij boven alle veiligheidseisen uit van alle certificering commissies en zijn alle modellen AIB-Vincotte gekeurd, wat inhoud dat deze, in combinatie met het logboek, volgens Avyna geplaatst mogen worden op openbare terreinen zoals scholen, campings, kinderopvang etc. Het logboek is apart aan te vragen. Rea Lenders; tienvoudig Wereld Kampioene trampoline springen staat volledig achter hun product en is het gezicht van Avyna. Trampolineland.nl heeft de Pro-line trampolines ook al bijna 10 jaar in haar assortiment en verkoopt deze naar alle tevredenheid. 

De keuze uit onze verschillende mogelijkheden

Hierboven kunt u een keuze maken uit onze diverse Pro-line Trampolines. Zo kunt u kiezen tussen ronde of rechthoekige vormen in diverse maten. Bij alle modellen is er de mogelijkheid tot het kiezen van een opbouw model of een inbouw model. Tenslotte zijn de meeste modellen in de verschillende kleuren groen, grijs en camouflage verkrijgbaar. Trampoline kieswijzer 

GOED OM TE WETEN:
Alle Avyna trampolines zijn AIB-Vincotte gekeurd, dit hou in dat deze volgens Avyna geplaatst kunnen worden op openbare terreinen als scholen, campings, kinderopvang etc. In combinatie met het gebruik van een logboek, deze is apart verkrijgbaar.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 179

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 179

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5