'

Rechthoekige inground trampoline zonder net

De rechthoekige inground trampolines staan mooi in iedere tuin en zijn vrij gemakkelijk in te graven omdat ze over een komvormige kuil heen geplaatst worden. Door de vorm kunnen ze in de meeste tuinen wel worden strak worden geplaatst, maar houdt hierbij wel rekening met de vrije ruimte van ca 100cm rondom de trampoline.

Let op: Inground trampolines mogen vanaf 1 januari 2021 voor kinderen tot 14 jaar niet meer geplaatst worden zonder veiligheidsnet. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waarom een rechthoekige inground trampoline

De rechthoekige inground trampoline is een genot voor ieders tuin. Door de vorm is deze goed in elke tuin te plaatsen omdat er minder loze ruimte verloren gaat en er dus in de meeste gevallen een grotere maat kan worden neergezet als wanneer er voor een ronde wordt gekozen. Hierdoor wordt het springen leuker en zal hij dus intensiever worden gebruikt. Door de strakke vormgeving ziet het er vaak ook nog mooier en strakker afgewerkt uit. Tevens is de rechthoekige inground trampoline mooi laag waardoor hij ook niet opvalt in de tuin. Het lage inbouw model brengt naast mooie afwerking ook extra veiligheid met zich mee. Wanneer er iemand ernaast terecht komt is dat van een kleine hoogte en is de blessure kans klein. Ook het op en af klimmen is simpel, veilig en snel. 

Makkelijk ingraven

De rechthoekige inground trampoline komt standaard met korte poten die op het maaiveld blijven staan. Om de pootjes stevig te plaatsen wordt het gat 15 cm kleiner aan alle zijden dan de Rechthoekige inground trampoline. Tevens wordt er een schuine kuil gegraven waardoor het inbouwen zo gedaan is. Het is belangrijk bij het bepalen van de maat rekening te houden met de benodigde vrije ruimte om de rechthoekige inground trampoline heen. Wij adviseren minimaal 1 meter erom vrij te houden. De maat van een trampoline is gemeten van buitenkant frame tot buitenkant frame. 

De kwaliteit

De meeste merken hebben ook speciale rechthoekige inbouw trampolines ontworpen. Ze zijn allemaal veilig. Wel geldt dat hoe hoger de kwaliteit hoe steviger, duurzamer en veiliger de producten zijn afgewerkt. Onze toppers zijn de modellen met 7 of meer sterren. Alle gebruikte materialen zijn uitermate duurzaam en veilig. De middenklassers van 5 en 6 sterren zijn ook mooie producten met goede veiligheid en duurzaamheid. De budget merken zijn voor ieders budget. Ze hebben een mooie prijs/kwaliteit verhouding en bieden redelijke veiligheid en duurzaamheid. Hieronder staan alle rechthoekige inground trampolines op een rij. Kies de maat, en de kwaliteit. In sommige gevallen is er ook nog een kleurkeuze. Komt u er niet uit, raadpleeg dan onze Trampoline Kieswijzer of neem contact op met onze klantenservice.