Inground Trampoline 251cm

De trampoline ingraven maakt de trampoline mooier strakker en zorgt voor meer veiligheid. De trampoline is dan laag bij de grond en niet zo prominent aanwezig in de tuin. 
De Inground trampoline 251 cm is een mooie middenmaat met 100kg belastbaar gewicht trampoline. Deze trampoline 251 cm is een handige maat voor de standaard tuin maar heeft toch de extra veiligheid van een ronde trampoline waarbij de jer makkelijker terug naar het midden komt. De Inground trampoline heeft lage poten. Deze poten blijven buiten de kuil en worden niet mee ingegraven. De omtrek van de kuil wordt daardoor kleiner en is daarom komvormig in plaats van cilindrisch. Dit heeft als gevolg dat er een flink deel minder grond hoeft te worden uitgegraven. Zo kunt u met de inground trampoline sneller en met minder moeite de trampoline ingraven!

Hieronder kunt u een keuze maken uit onze Inground trampolines 251 cm, en bekijk de inground trampoline 251 cm in verschillende soorten. De afmeting van de trampoline is de exacte buitenmaat van frame tot frame. Voor deze maat is er geen net, de gunstige combinatie prijzen vind u op de pagina trampolines met veiligheidsnet. Hulp nodig bij het kiezen? Trampoline Kieswijzer.

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Geen producten meer gevonden