'

Rechthoek met net

Een rechthoekige opbouw trampoline staat altijd tussen de 50 en 100cm boven de grond en worden daarom altijd met een veiligheidsnet geleverd. De rechthoekige vorm is vaak gemakkelijker in een kleinere, smalle tuin te plaatsen. De springer heeft meestal meer controle over de sprong maar hij springt meestal wel iets stugger door de verenspanning. Er zijn veel maten, soorten en kwaliteiten. De juiste maat kunt u kiezen door de leeftijd en ervaring van de springers. Hoe groter de kinderen hoe groter de trampoline. Wel geldt vrijwel altijd, hoe groter hoe leuker.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 96

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 96

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom een rechthoekige trampoline met net?

De rechthoekige trampoline met net is vrijwel in ieders tuin te plaatsen. Door de handige vorm kan deze netjes in een hoek worden neergezet en gaat er geen ruimte verloren. Het voordeel hiervan is dat er in sommige gevallen dan een groter model kan worden neergezet wat het springen extra leuk maakt. De rechthoekige trampoline met veiligheidsnet is ontwikkeld om te voorkomen dat er van afgevallen kan worden en is dus extra veilig. Ook maakt het het spelen met bijvoorbeeld een bal extra leuk omdat deze er ook niet af kan vallen.


Benodigde ruimte rondom

Bij de keuze voor een rechthoekige trampoline met net is er minder vrije ruimte om het product nodig. Het meest gebruikte advies is normaliter 200 cm. Bij een rechthoekige trampoline met net is het in de meeste gevallen voldoende wanneer er 50 cm wordt aangehouden. Dit draagt bij aan de mogelijkheid een grotere te plaatsen en dus meer plezier tijdens het springen. De aansluiting van het net is hierbij wel belangrijk. Sommige hebben het aan de binnenkant van het randkussen, andere halverwege en weer andere aan de buitenkant. Alle varianten zijn veilig maar let er wel op dat wanneer het aan de buitenkant is aangesloten, het veiligheidsnet verder naar buiten uitwijkt bij vallen in het net en is er dus meer ruimte nodig.


Ruime keuze

Alle merken in ons assortiment hebben rechthoekige trampolines met net ontwikkeld. Ons assortiment is selectief samen gesteld zodat wij voor iedereen een geschikte rechthoekige trampolines met net kunnen aanbieden. Het maakt niet uit of u een groot of een klein budget heeft, bij ons slaagt u altijd. Uiteraard zit er nog al wat verschil in elke kwaliteitsklasse. De 3 en 4 sterren zijn onze instapmodellen en bieden redelijke duurzaamheid en veiligheid. De 5 en 6 sterren modellen zijn onze middenklassers en hebben een dikker en breder randkussen, soepelere veren en een steviger en beter afgewerkt frame. De topklasse vanaf 7 sterren bieden de hoogst mogelijke veiligheid en duurzaamheid door de zware duurzame materialen en hoge garantie termijnen. Start met vergelijken rechthoekige trampolines met net door de juiste maat te kiezen en daarin de verschillende kwaliteiten naast elkaar te leggen. Toch hulp nodig bij het kiezen, raadplaag dan onze kieswijzer of neem contact op met onze klantenservice.