Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 0,- - € 929,-
Van Aan
€ 929,-
€ 0,-
6 tot 10 jaar 6
10 jaar en ouder 6
Sport trampoline vanaf 14 jaar 6
Volwassenen 6
Toon meer Toon minder
180 kg
160 kg
150 kg
120 kg
100 kg
80 kg
70 kg
50 kg
135 kg
4 tot 6 jaar 15
6 tot 8 jaar 10
8 jaar en langer 45
10 jaar en langer 21
Toon meer Toon minder
Klein 8
Middel 36
Groot 46
Thuis 1
Zakelijk 1
Akrobat 14
Avyna 38
Berg 33
Etan 5
12Springs 1
Toon meer Toon minder
Ja 81
Nee 10
Ja, afhalen nu mogelijk 7
5 3
6 14
7 14
8 45
9 15
Toon meer Toon minder
Inground, iets boven maaiveld 4
Rond 75
Rechthoekig 15

91 producten

91 producten

Ronde inground rand

91 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Op maat gemaakt randkussen
  Op maat gemaakt randkussen
  € 0,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 10 jaar en langer
 2. Etan Sky-Flyer inground trampoline rand 305cm Groen
  Etan Sky-Flyer inground trampoline rand 305cm Groen
  € 199,-
  Voorraad:  Uitverkocht
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 3. Akobat orbit Inground trampoline rand 244 cm Groen
  Akrobat Orbit Inground Trampoline rand 244cm Groen
  € 203,-
  Voorraad:  Uitverkocht
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
Geen producten meer gevonden

Ronde inground trampoline rand kopen

Al onze ronde inground trampolines worden met een ronde inground trampoline rand geleverd en zijn hierdoor erg veilig. Dit bedekt het frame, de veren en de kier tussen het frame en het maaiveld waardoor de kans op ongelukken sterk wordt verkleind. Echter kan het voorkomen dat u na enkele jaren een ronde inground trampoline randkussen heeft dat aan vervanging toe is. In principe zijn ze weerbestendig maar zullen na een tijdje toch gaan verweren waardoor het er niet meer zo mooi uitziet maar vooral niet meer veilig is. Dan hebben wij een zeer uitgebreid assortiment met ronde inground trampoline randen.

Waarom een ronde inground trampoline rand.

Een ronde inground trampoline rand is speciaal gemaakt voor ingebouwde trampolines van minimaal 20 cm boven het maaiveld. Deze hebben een extra lange overhangende flap waarmee de kier van de grond te het frame wordt afgeschermd en er geen ongelukken kunnen voorkomen. Tevens kunnen er dan geen spullen onder de trampoline raken. Door de keurig afgewerkte ontluchting mogelijkheden blijft de trampoline zijn springgenot houden. Wanneer de kier in zijn geheel wordt gesloten zal de trampoline erg zwaar springen en een rand heel erg gaan klapperen tijdens het springen.

Hoe kiest u de juiste?

In ons assortiment hebben wij diverse kwaliteiten aan ronde inground randkussens. De kwaliteit wordt bepaald door de dikte van de vulling en het materiaal dat gebruikt is. Hoe dikker de vulling hoe beter en veiliger de veren en het frame bedekt zijn. Het zeil dat gebruikt is, is een zeer bepalende factor voor de duurzaamheid. Het meest gebruikt is PVC. Hoe dikker het zeil, hoe duurzamer het over het algemeen is. U kiest de juiste maat door de diameter van uw trampoline te meten van buitenkant frame tot buitenkant frame. Door ons uitgebreide aanbod hebben wij voor bijna alle maten een ronde inground trampoline rand beschikbaar. Let er tevens op dat het gekozen product een juiste breedte heeft. U kunt uw oude hiervoor nameten of u kunt het op uw trampoline nameten. Dit doet u door te beginnen met meten aan de buitenkant van het frame tot iets over de springmat, waar de stiksels eindigen. Een ronde inground trampolinerand moet altijd de springmat iets overlappen zodat ook tijdens het springen de veren bedekt blijven. Over het algemeen geldt hoe breder een randkussen hoe beter de veren worden bedekt dus hoe veiliger. Voor meer informatie kunt u onze kieswijzer raadplegen.

Kunt u het benodigde onderdeel niet vinden? Neem dan een kijkje op onze Onderdelen aanvraag pagina: trampolineland.nl/onderdelen