'

De grote trampoline 430 cm of 427 cm kopen

De trampoline 430 cm is een hele grote die helaas niet voor iedereen mogelijk is. Op deze grote maat kunnen kinderen en volwassenen heerlijk springen en hebben alle ruimte. Hier zouden in theorie meerdere springers tegelijk op kunnen omdat hier zoveel ruimte is. Echter is het officiële advies slechts één persoon tegelijk om kans op botsen en lanceren te voorkomen. De maat van de trampoline 430 cm bepaald door de diameter te meten van buitenkant frame tot buitenkant frame. Houdt bij het kiezen van de juiste maat rekening met de benodigde vrije ruimt van minimaal 50 cm met net en 100 cm zonder net.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 140

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 140

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoe kiest u de juiste trampoline 430 cm

Het zeer uitgebreide aanbod in diverse 430 cm trampolines biedt voor ieders wens en ieders budget een geweldige keuze mogelijkheid. We hebben opbouw trampolines met net 430 cm,  speciale inbouw trampolines 430 cm en speciale inbouw trampolines met net 430 cm. Het voordeel van een opbouw model is dat hij makkelijk te plaatsen en eventueel te verplaatsen is. Ook kunt u ervoor kiezen om het tijdelijk af te breken wanneer u de ruimte nodig heeft. Wij raden hierbij wel altijd een trapje aan. Een speciaal inground model heeft als voordeel dat hij laag bij de grond staat waardoor de op- en afstap zeer gemakkelijk en veilig gaat, er kunnen geen kinderen of spullen meer onder terecht komen en hij staat minder in het zicht door zijn strakke afwerking. Er dient wel altijd een komvormige kuil gegraven te worden van ongeveer 40 cm kleiner als de trampoline zelf en ongeveer 75 cm diep. Dan plaatst u een inground trampoline 430 cm over de kuil heen.

De verschillende kwaliteiten

Door het ruime assortiment is er veel keuze mogelijk in verschillende kwaliteiten. Onze trampolines 430 cm zijn ingedeeld in kwaliteitsklasse. Hoe hoger het sterren aantal hoe hoger de springkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tot 4 sterren zijn onze goede basis modellen, 5 en 6 sterren zijn onze betere middenklassers, 7 sterren of hoger zijn onze beste topklasse trampolines waarbij de 9 sterren ook in het openbaar, zoals op scholen en campings geplaatst mogen worden. Het verschil in springkwaliteit is te wijten aan het aantal en de lengte van de veren. De veiligheid wordt bepaald door de dikte en breedte van het randkussen. De duurzaamheid wordt bepaald door de gebruikte materialen en de afwerking hiervan. Voor meer informatie over alle verschillen in kwaliteit raden wij u aan een kijkje te nemen bij onze kieswijzer.