• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Inground Trampoline 305cm

De trampoline ingraven maakt de trampoline veiliger en netter. De trampoline is dan laag bij de grond en valt minder op in de tuin.

De trampoline 305 cm is een ideale middelmaat trampoline. Deze trampoline 305 cm is een zeer gangbare maat waarbij ze een goed formaat springoppervlak hebben die toch niet de gehele tuin in beslag zal nemen. Deze trampoline 305 cm heeft toch de extra veiligheid van een ronde trampoline waarbij de springer makkelijker terug naar het midden springt.

De Inground trampoline heeft standaard kortere poten. Deze poten blijven buiten de kuil en hoeven daardoor niet te worden ingegraven. De omtrek van de kuil wordt daardoor kleiner en is daarom komvormig in plaats van cilindrisch. Dit heeft als gevolg dat er soms maar een kwart van de hoeveelheid grond hoeft te worden uitgegraven. Zo kunt u met de inground trampoline makkelijker de trampoline ingraven!

Hieronder kunt u een keuze maken uit onze Inground trampolines 305 cm, en vergelijk de inground trampoline 305 cm in verschillende kwaliteiten.

De afmeting van de trampoline is de diagonale buitenmaat van frame tot frame.

Onze extra voordelige combinatie prijzen vind u op de pagina trampolines met veiligheidsnet
Hulp nodig bij het kiezen? Trampoline Kieswijzer

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

29 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

29 Artikel(en)