Springmat voor trampolines 183 cm

Een springmat, trampolinedoek of trampoline mat kan aangeschaft worden ter vervanging van een versleten of kapot exemplaar. In onderstaand overzicht bieden wij ronde springmatten aan voor trampoline 180 en 183 cm. Let op dat er onderling toch nog verschillen zijn tussen de verschillende springmatten. Dit komt omdat ieder type trampoline uniek is en u daardoor net een ander type springmat of springdoek nodig heeft. Wij verkopen springmatten van de trampoline merken: Akrobat, Avyna, BERG, Etan en Exit. Voor Salta springmatten verwijzen wij u graag door naar de leverancier.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Uitleg juiste springmat kopen

Om tot de juiste springmat (voor een trampoline van 180 cm of 183 cm), is het van belang om de volgende gegevens te noteren:

  • De exacte diameter van de trampoline (van buitenkant frame tot buitenkant frame).
  • De exacte lengte van een ongespannen springveer (gemeten inclusief de bevestigingshaken).
  • Het totaal aantal springveren van de trampoline

De springmatten zijn ingedeeld in de maten van de trampoline. Kies hieronder de springmat die past op uw 180 cm trampoline.

Hulp nodig bij het kiezen van een trampoline springmat 180 cm?

Wilt u persoonlijk advies voor een passende springmat? Vul dan ons springmat contactformulier in. Kunt u de benodigde springmat niet vinden? Vul het onderdelen formulier in en wij gaan na of we de door u gewenste springdoek kunnen verkrijgen.