Trampoline doek advieswijzer

Hieronder vindt u kort en bondig advies om het juiste trampoline doek te vinden voor uw trampoline. Ook wel springmat genoemd. Een nieuw trampoline doek aanschaffen, is een vrij specifieke opgave. Daarom adviseren wij u om de onderstaande stappen nauwkeurig te doorlopen. Komt u er niet uit? Gebruik dan ons springmat contactformulier zodat wij voor u na kunnen gaan of we de gewenste springmat kunnen leveren.

Volg de volgende stappen nauwkeurig en vind uw springmat.

Stap 1: noteer de vorm van de trampoline

Dit kan zijn: rond, rechthoekig of ovaal

Stap 2: meet de frame maat van uw trampoline

Een gebruike trampoline kan hier en daar vervormd zijn in het frame. Meet daarom het frame op verschillende punten. Houd voor de juiste maten de buitenmaat van het frame aan. 

Stap 3: tel het aantal veren van uw trampoline

Dit is het makkelijkste te doen door 1 veer uit uw trampoline te halen. Uw heeft dan duidelijk het beginpunt en kunt zo het totaal aantal veren tellen.

Stap 4: meet de lengte van een losse springveer

Gebruik de losgehaalde veer om de totale lengte in ontspannen toestand te meten. Meet hierbij de buitenlengte van gebogen haak tot gebogen haak.

Alles genoteerd?

Gebruik het filtermenu om uw genoteerde punten door te voeren. Kunt u de juiste springmat niet vinden? Neem dan contact met ons op. 

 

 

 

Meer vragen? Bekijk hier de Veel gestelde vragen Springmat trampoline vervangen