Hoe kies ik de juiste springmat?
In ons assortiment hebben wij de meeste springmatten voor de meeste merken opgenomen. Om te bepalen welke mat u nodig heeft dient u de volgende gegevens op te meten:
1. De exacte diameter van de trampoline. Dit meet u door de trampoline te meten van buitenkant buis tot buitenkant buis. Dus u meet de hele trampoline en niet alleen het trampoline doek.
2. Het exact aantal veren en/of ogen. U telt hoeveel veren u heeft, hoeveel driehoekjes er aan de springmat zitten of hoeveel bevestigingspunten in het topframe zitten. Let er bij rechthoekige trampolines ook op of u veeraansluitingen in de hoek heeft. In sommige gevallen kan het handig zijn om te bepalen hoeveel veren er op elke lengte zitten.
3. De exacte lengte van een ongespannen veer (los van de trampoline). Dit meet u door een veer los te halen van de trampoline en volledig te meten van haak tot haak. Let er hierbij op dat de veer in originele staat is waarbij hij niet is opgerekt en de haakjes niet heel ernstig zijn vervormd. Dus u meet de gehele veer; het hele ijzer.

Wanneer de gegevens niet overeen komen hebben wij helaas ook geen passende mat voor u beschikbaar en kunnen wij deze ook niet bestellen.

Passen afwijkende maten ook?
Nee, een mat met afwijkende specificaties zal niet passen. Wanneer wij geen mat in ons assortiment hebben voor de benodigde specificaties kunnen wij deze helaas ook niet leveren.

Mijn mat staat er niet tussen, kunnen jullie deze wel leveren?
Nee, wanneer wij uw mat niet online hebben staan kunnen wij deze helaas ook niet leveren. Soms kunt u dan wel een veren set bijbestellen in de juiste maat en kunt u door een set veren en een mat te bestellen toch de trampoline weer spring klaar maken.

Is er een reparatie set voor de trampoline mat?
Nee, wij hebben geen reparatie set voor een trampolinemat. Een mat kan soms wel gerepareerd worden. Meestal raden wij echter aan om een nieuwe mat aan te schaffen wanneer de mat kapot is. Wel hebben wij springmathaken beschikbaar voor wanneer uw haken niet meer goed zijn. U kunt deze dan vervangen.

Zijn reparaties aan een springmat ook mogelijk?
Een mat kan soms wel gerepareerd worden. Scheuren tot 10 cm en brandgaten tot 2cmx1cm kunnen gerepareerd worden met garantie. De verwachting is dat dit ca 4 weken duurt. Meestal raden wij echter aan om een nieuwe mat aan te schaffen wanneer de mat kapot is. Wel hebben wij springmathaken beschikbaar voor wanneer uw haken niet meer goed zijn. U kunt deze dan vervangen.