Een nieuwe ronde trampoline rand kopen.

Al onze ronde modellen vanaf 180 cm worden standaard met een ronde trampoline rand geleverd. Dit geldt voor zowel de opbouw als de inbouw categorieën. Echter geldt dat na enkele jaren dit onderdeel wel eens vervangen dient te worden om het springen veilig te houden. Een goede ronde trampoline rand zorgt ervoor dat de veren en het frame beschermd zijn waardoor daar de kans op ongelukken sterk wordt verkleind. Er zijn ook speciale ronde ronde inground trampolineranden beschikbaar. Deze hebben een extra lange overhangende flap waardoor de kier tussen de grond en het frame veilig en netjes wordt afgedicht zodat er niets en niemand tussen verstrikt kan raken. Er is wel gaas in verwerkt zodat de ontluchting tijdens het springen nog steeds kan plaats vinden en er geen springkwaliteit verloren gaat.

De juiste breedte van de ronde trampoline rand.

Een ronde trampoline rand is in bijna alle maten bij ons verkrijg baar. De maat wordt bepaald door de diameter van buitenkant frame tot buitenkant frame te meten. Het is belangrijk dat hij breed genoeg is zodat hij de veren volledig bedekt. U kunt dit zelf nameten door de breedte op te meten van uw oude ronde trampoline rand, of u kunt dit nameten op uw trampoline. Begin hierbij aan de buitenkant van het frame en meet tot waar de stiksels eindigen de springmat. Een veilig randkussen dient altijd een klein stukje op de springmat te liggen zodat de veren volledig bedekt zijn, ook tijdens het springen. Meestal geldt hoe breder de ronde trampoline rand hoe veiliger hij is. Wanneer uw maat er niet tussen staat hebben wij deze niet in ons assortiment en kunnen wij hier helaas ook niet aan komen.

Waar zit het kwaliteitsverschil in?

Er zit ook verschil in kwaliteit en veiligheid in de dikte van onze verschillende ronde trampoline randen. De dikte van de vulling bepaald de kwaliteit, maar veel belangrijker ook de veiligheid. Hoe dikker de vulling hoe beter de veren worden afgedekt en hoe veiliger hij is. Ook blijft een dikke trampolinerand beter op de veren liggen tijdens het springen waardoor dit tevens zorgt voor extra veiligheid. De kwaliteit van een ronde trampoline rand wordt bepaald door de materialen die gebruikt zijn. Hoe dikker het zeil wat om de vulling heen zit hoe duurzamer hij meestal is. Daarnaast worden er verschillende kwaliteiten materiaal gebruikt: PE, PVC en Bisonyl. PE is basis kwaliteit, PVC is goede kwaliteit maar hierbij is belangrijk hoe dik het PVC is, en Bisonyl is het sterkst. Dit wordt tevens voor vrachtwagen zeil gebruikt. Voor ieders budget hebben wij voldoende keuze mogelijkheden. Via onze kieswijzer kunt u meer te weten komen over de juiste keuze.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 162

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. losse rand voor fitness trampoline, rand 96 cm blauw
 2. Game on Sport trampoline rand 180 cm Blauw
 3. Game on Sport trampoline rand 180 cm Groen
 4. Salta trampoline rand Groen 183 cm
 5. Salta trampoline rand Zwart 183 cm
 6. Salta trampoline rand Roze 183 cm
 7. Avyna Pro-Line 36 trampoline rand 93 cm groen
 8. Game on Sport trampoline rand 244 cm Blauw
 9. Hi-Flyer 55 trampoline rand 140 cm
 10. Etan Basic trampoline rand 244 cm
 11. Etan Basic trampoline rand 305 cm
 12. Salta trampoline rand Grijs-Bruin 213 cm
 13. Salta trampoline rand Groen 213 cm
 14. Salta trampoline rand Zwart 213 cm
 15. Salta trampoline rand Roze 213 cm
 16. Game on Sport trampoline rand 244 cm Groen
 17. Game on Sport 8 trampoline rand 244 cm Grijs
 18. Game on Sport Basic trampoline rand 305 cm Grijs
 19. Game on Sport trampoline rand 305 cm Groen
 20. Game on Sport trampoline rand 305 cm blauw
 21. Avyna Pro-Line 40 trampoline rand 102 cm groen Outdoor
 22. Etan Basic trampoline rand 430 cm
 23. Etan Basic trampoline rand 366 cm
 24. EXIT Twist Trampoline rand 183 cm Groen/Grijs
 25. EXIT Twist Trampoline rand 183 cm Roze/Grijs

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 162

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5