Trampolines

In deze categorie vindt u alle trampolines bij elkaar. Zo kunt u hier kiezen voor opbouw modellen. Deze staan standaard op poten tussen de 40 en 100 cm boven de grond en zullen voor de veiligheid altijd met net worden verkocht. Tevens vindt u hier de inbouw trampolines. Deze moeten altijd geplaatst worden over een kuil heen en staan tussen de 20cm en 30cm boven het maaiveld. Hierin is het uw eigen keuze om een net te plaatsen of niet. Ten slotte hebben we de Flatlevel trampolines. Deze worden gelijk met het maaiveld ingegraven, dit is extra veilig en mooi in de tuin. Hierbij kunt u ook kiezen of u daar een net of niet omheen wilt. Kijk onderaan deze pagina voor uitgebreide informatie over al onze trampolines.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 1058

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 1058

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Trampoline kopen? Bijna alles is mogelijk

Wilt u een trampoline kopen? Ze zijn er in alle soorten en maten, van kleine fitness trampolines tot trampolines voor in de tuin. Van trampolineparken tot trampolines  voor speeltuinen of andere openbare ruimtes. Maar waarom zou u een trampoline kopen? Uit ervaring blijkt dat een tuintrampoline voor ontzettend veel plezier kan zorgen. Kinderen gaan liever buiten op de trampolinespringen dan dat zij binnen blijven, achter bijvoorbeeld een tablet of de televisie. Zij komen daardoor meer buiten en kunnen hun energie goed kwijt door heerlijk te gaan springen. Buiten spelen is belangrijk omdat dit kan zorgen voor een betere conditie, overgewicht kan helpen voorkomen en het kan zelfs positief bijdragen aan de leerprestaties. Ten slotte werkt springen ook stress verlagend. Kortom de trampoline is een onmisbaar speeltoestel voor elke tuin!


Inbouw, opbouw of flatground trampoline kopen?

De opbouw trampolines zijn er al vanaf het begin van de tuintrampolines. Deze is bij de meeste mensen het best bekend. Het frame is doorgaans tussen de 60 en 90cm hoog. Daarom komt dit type altijd met een veiligheidsnet zodat de springer niet van grote hoogte kan vallen. Er wordt meestal voor een opbouw model gekozen omdat deze het makkelijkst is om te plaatsen en achteraf makkelijk verplaatst kan worden. Gaat u de tuin veranderen, of moet er een keertje iets langs, dan kan de trampoline gemakkelijk opgetild worden om een paar meter te verplaatsen. Het is zelfs mogelijk om de trampoline te demonteren en weer opnieuw te monteren.


Indien u een inground trampoline wilt kopen zal er altijd een kuil gegraven moeten worden. Dit kunt u zelf doen of u kunt dit laten doen door onze hovenierservice. Het grootste voordeel van ingraven is dat het frame dan slechts ca 20cm boven het maaiveld staat. Hierdoor is het extra veilig om op en af te klimmen. Omdat hij zo laag bij de grond staat is het niet altijd nodig om een veiligheidsnet te plaatsen. Dit geeft de springer veel meer het gevoel van vrijheid tijdens het springen. Ook wordt hij, doordat hij laag bij de grond is, veel meer uit het zicht onttrokken. Hierdoor staat de hij strakker in de tuin. Wel zal de kuil weer gevuld moeten worden wanneer de trampoline verplaatst of verwijderd dient te worden.


Naast de inground zijn er ook speciale groundlevel trampolines op de markt. Deze worden helemaal gelijk met het maaiveld ingegraven voor nog een strakker uiterlijk in de tuin. Dit biedt natuurlijk nog meer veiligheid omdat ze direct aan het gazon aansluiten. Het graven is wel iets meer werk omdat de kuil groter en dieper moet worden.


In welke vormen kan ik een trampoline kopen?

Een trampoline kunt u in een ronde, rechthoekige of ovale vorm kopen. Ronde modellen springen voor de meeste mensen het lekkerst. Hierbij komt de springer steeds weer terug naar het midden, waardoor hij extra veilig is. Rechthoekige ziet men vooral bij professioneel springen, zoals bij turnen. Bij dit type heeft de springer meer controle over waar hij springt, wat het uitvoeren van trucs makkelijker maakt. Deze vorm is makkelijker te plaatsen in kleinere tuinen omdat deze optimaal gebruik maakt van de ruimte en ook makkelijker in een hoek van de tuin te plaatsen is. Rechthoekige trampolines kunnen soms ook een maatje groter geplaatst worden dan ronde. Ovale trampolines hebben eigenlijk een combinatie tussen de positieve eigenschappen van de ronde en rechthoekige modellen. Ze maken praktisch gebruik van de ruimte, bieden goede controle over de sprong, en de springer belandt gemakkelijk terug in het midden van de mat. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden of navigeer verder via de menu structuur. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd onze specialisten om raad vragen.