• Gratis verzending vanaf 49 euro
 • Bezorging waar en wanneer je wilt
 • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Voordelen van een inbouw trampoline

Een trampoline ingraven zorgt voor optimale veiligheid en gebruikt van het product. Het op en af klimmen is doordat hij laag bij de grond staat gemakkelijk en veilig. Hierdoor kunnen zelfs de kleinste kinderen er zelfstandig op en af klimmen. Doordat de opstap gemakkelijk is wordt de hij vaker gebruikt. Wanneer iemand tijdens het springen onverhoopt van de inbouw trampoline valt is dit van aanzienlijkere lagere hoogte dan bij een gewone trampoline en is de kans op letsel minimaal. Een veiligheidsnet is hierdoor niet altijd nodig. Er kunnen geen spullen meer onder de inbouw trampoline terecht komen. Hierdoor is het springen veiliger. De inbouw trampoline staat laag bij de grond en wordt hierdoor mooi geïntegreerd in uw tuin. Er groeit geen gras meer onder de inbouw trampoline waardoor hij niet verplaatst hoeft te worden wanneer er gras gemaaid wordt. 

Een trampoline ingraven met een inbouw trampoline

De Inbouw trampoline heeft standaard kortere poten. Deze poten blijven buiten de kuil en hoeven daardoor niet te worden ingegraven. De omtrek van de kuil wordt daardoor kleiner en is hierdoor komvormig in plaats van cilindrisch. Dit heeft als gevolg dat er soms maar een kwart van de hoeveelheid grond hoeft te worden uitgegraven. Zo kunt u met de inbouw trampoline makkelijker de trampoline inbouwen! Daarnaast heeft de hij een speciaal afgewerkt randkussen waarmee de kier tussen de het topframe en de grond netjes wordt afgedicht. Hierboven kunt u een keuze maken uit onze inbouw trampolines. Kies de gewenste vorm en of u met of zonder veiligheidsnet wilt. Vergelijk ze alllemaal in de verschillende kwaliteiten en afmetingen.

Inbouwen met een gewone trampoline

Bij de sommige normale trampolines is het ook mogelijk om de poten zonder tussenstuk te plaatsen zodat het een lage poot wordt en u er en inbouw variant van maakt. Deze heeft dan alleen niet het afgewerkte randkussen waardoor er spullen of voetjes onder de trampoline kunnen raken. Eventueel kunt u hiervoor een inbouwkit gebruiken. Ten slotte kunt u een gewone trampoline in zijn geheel ingraven. Houdt er hierbij rekening dat het frame goed gegalvaniseerd moet zijn. Hierdoor raden wij een minimale kwaliteitsklasse aan van 6 sterren. Echter is dit ingraven veel meer werk doordat er alle poten in zijn geheel ingegraven dienen te worden. Houdt hierbij rekening dat het topframe minimaal 20cm boven het maaiveld uit blijft steken. Graaf nooit een trampoline (behalve de exit supreme ground level) gelijk af met het maaiveld. Hierdoor zal hij niet lekker springen en slijt hij sneller omdat hij zijn lucht niet kwijt kan. Bij het springen wordt veel lucht verplaatst. De lucht kan bij een minimale ruimte van 20 cm ontsnappen zodat er geen demping is tijdens het springen maar ook minder kracht op de veren komt te liggen. Tevens kan het vocht nu makkelijker weg, waardoor de levensduur van de trampoline behouden blijft.
Hierbij is het tevens aan te raden om de zijkanten van de kuil te verstevigen met bijvoorbeeld een stutwand of een inbouwkit om inzakking van het gat tegen te gaan.

TIP: Liever een inbouw trampoline van €.499,- en inbouwkosten vanaf €.299,- dan een gewone trampoline van €.249,- en inbouwkosten vanaf €.599,-. Dan heeft u meer waar voor uw geld.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 324

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 324

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5