Inbouw met net

Inbouw trampolines met net zijn een uitermate veilige en relatief gemakkelijke keuze. Ze staan laag bij de grond wat zorgt voor extra veiligheid en dit staat mooier in de tuin. Ook hoeft de kuil niet zo groot als de trampoline zelf te worden. Hij wordt als het ware over de komvormige kuil heen geplaatst. Het veiligheidsnet zorgt ervoor dat de springers nooit van de ingegraven trampoline af kunnen vallen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 215

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 215

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarom een inbouw trampoline met net kopen?

Tegenwoorden kiezen er veel meer mensen voor om een trampoline aan te schaffen die ook ingebouwd kan worden. De voordelen van een speciale inbouw trampoline met net is dat dit de veiligste keuze is omdat hij laag bij de grond staat waardoor het op- en erg gemakkelijk en veilig gaat. Ook kunnen er geen kinderen, dieren of speelgoed onder de inbouw trampoline met net raken waardoor daar ook geen ongelukken mee kunnen gebeuren. Door een veiligheidsnet te gebruiken kunnen de kinderen tijdens het springen er niet van afvallen. Daarnaast wordt hij door de hoogte veel meer uit het zicht onttrokken waardoor hij een strakkere afwerking in de tuin heeft. Onze speciale ingraaf trampolines met net komen met een laag frame van ongeveer 20 tot 25cm waardoor hij eigenlijk niet ingebouwd wordt maar over de kuil heen wordt geplaatst. Hierdoor kan er een ca. 40 cm kleinere kuil dan de inbouw trampoline met net zelf gegraven worden. Ook wordt te kuil in een komvorm gegraven waardoor de kuil aanzienlijk kleiner wordt als wanneer een opbouw trampoline ingegraven wordt. Hij staat dus wel iets boven het maaiveld zodat er ontluchting kan plaats vinden en hij zijn springkracht en duurzaamheid behoudt.


Hoe kiest u de juiste vorm en maat inbouw trampoline met net?

Er zijn diverse mogelijkheden om voor in bijna iedere tuin een goede inbouw trampoline met net te kunnen leveren. We hebben ronde, rechthoekige en ovale inbouw trampolines met net. De ronde variant vinden de meeste springers het lekkerst aanvoelen en is over het algemeen extra veilig. Doordat er overal gelijk verenspanning is komen de springers makkelijker terug in het midden. Ook heb je meer ruimte en zijn de meeste ronde voordeliger in de zelfde kwaliteitsklasse. De rechthoekige vorm is vaak makkelijker en strakker te plaatsen in kleinere tuinen waardoor er dan toch voor een groter model gekozen kan worden. De ovale vorm mengt de voor- en nadelen een beetje van de ronde en rechthoekige modellen. Ons advies is altijd om voor een zo groot mogelijke te kiezen. Hoe groter, hoe leuker en hoe langer ze erop zullen springen. Houdt u a.u.b. wel rekening met de vrije ruimte van minimaal 50 cm om de inbouw trampoline heen zodat het net veilig kan uit veren.


De diverse kwaliteiten

Ons uitgebreide aanbod biedt voor bijna iedereen een juiste inbouw trampoline met net aan. We hebben modellen voor diegene die een lager budget hebben maar toch een goede inbouw trampoline met net willen. Tevens hebben we betere modellen voor een iets ruimer budget en tenslotte hebben we de beste trampolines die uiteraard wat meer kosten. De kwaliteit en veiligheid van een inbouw trampoline met net wordt veel bepaald door de dikte en breedte van het randkussen, de dikte en afwerking van het staal, de lengte en het aantal veren en het type veiligheidsnet. Uiteraard zijn de gebruikte materialen ook zeer van belang voor het bepalen van de duurzaamheid. Voor meer informatie verwijs ik u naar onze kieswijzer.