'

Zijn trampoline accessoires echt nodig?

In principe worden alle trampolines bij ons compleet geleverd zodat er na de montage direct gesprongen kan worden. Na aanschaf van een trampoline ijn accesoires niet direct nodig. Echter zijn er een aantal bewezen trampoline accessoires bij ons beschikbaar. Alle trampoline accessoires maken het springen op de trampoline vaak veiliger of zelfs nog leuker. We bieden een zeer ruim assortiment aan in verschillende trampoline accessoires. Een trampoline hoes zorgt ervoor dat de trampoline langer mee gaat omdat hij de springmat en het randkussen extra beschermt. Deze raden wij voor elke trampoline aan.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 285

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 285

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Trampoline accessoires voor extra veiligheid

Bij sommige sets zit geen trampoline trap. Een trapje zorgt ervoor dat kinderen gemakkelijk van en op de trampoline kunnen klimmen. Daarnaast is dit trampoline accessoire ook veiliger omdat ze dan niet van de trampoline af springen waarbij ze blessures aan hun gewrichten op kunnen oplopen. Een framenet ook wel veiligheidsrok zorgt ervoor dat er geen kinderen, dieren of speelgoed onder de trampoline terecht kunnen komen. Daarnaast geeft de veiligheidsrok ook een fraai gezicht omdat het er mooi strak uitziet. Deze trampoline accessoire is dus voor meerdere doeleinden geschikt. Een trampoline verankering set zorgt niet perse tijdens het springen voor extra veiligheid maar wel wanneer het flink stormt. Deze verankeringsset houdt de trampoline op zijn plaats waardoor hij niet door een windhoos op gepakt kan worden en weg waait. Hiermee kan flinke schade aan de trampoline, het veiligheidsnet of andere dingen worden voorkomen. Veiligheidstegels zijn eveneens een bewezen trampoline accessoire. Doordat de grond rondom de trampoline hiermee wordt versoepeld is het veiliger om van en op de trampoline te klimmen. Ook wanneer er gekozen is voor een trampoline zonder net maken de veiligheidstegels het extra veilig bij een eventuele val van de trampoline.


Trampoline accessoires voor extra plezier

Uiteraard zijn veel trampoline accessoires die het springen extra leuk maken. Zo bieden wij bijvoorbeeld een bounce board aan. Hiermee kunnen leuke stunts voor bijvoorbeeld skateboarden, snowboarden of wakeboarden veilig geoefend worden. Trampoline verlichting maakt het springen in het donker extra leuk! Deze trampoline accessoire begint bij elke sprong groen of rood te knipperen. De basketbalpaal geeft het spelen op de trampoline ook een extra dimensie. Er kan dan niet alleen gesprongen worden maar ook nog leuke balspelen gespeeld worden. De trampoline tent zorgt er ook voor dat de trampoline op andere manieren gebruikt kan worden. In de army tent kan zelfs geslapen worden. De SunnyTent is speciaal voor inground trampolines en zorgt ervoor dat de trampoline het hele jaar door droog gebruikt kan worden.