• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

De standaard Trampoline tent       

Een trampoline tent is een bewezen accessoire. Het maakt de trampoline extra leuk. Er zijn weinig verschillende trampoline tenten op de markt en alleen voor ronde trampolines. Helaas zijn er niet voor elke maat modellen beschikbaar. De army tent wordt alleen geleverd in de maat 366 cm en is niet geschikt voor andere maten. Deze is voorzien van een zeil dat over de springmat heen gaat. Tevens is deze spatwater dicht. Door deze factoren is het zelfs mogelijk om in de trampolinetent te kamperen. Als deze trampoline tent is opgezet is het niet mogelijk om te springen op de trampoline omdat deze te laag is. Hij is gemakkelijk open en dicht te klappen, en hij blijft dan gewoon op de trampoline aangesloten, zonder deze helemaal te demonteren. Het tentzeil komt dan op de rand te liggen waardoor er na gebruik wel snel weer gesprongen kan worden. Een trampoline tent kan niet geplaatst worden op een trampoline met veiligheidsnet.

De populaire trampoline tent van Sunny

Naast de gewone trampoline tent is er de populaire SunnyTent. Deze is alleen geschikt voor trampolines die laag bij de grond staan en geen veiligheidsnet hebben. De SunnyTent is al een aantal jaar erg populair als zwembadtent. De laatste tijd wordt hij ook steeds meer gebruikt als trampoline tent. Doordat de hoogste SunnyTent maar liefst een hoogte heeft van 270 cm kan er ook gesprongen worden als deze trampoline tent over de ingegraven trampoline heen is geplaatst. De SunnyTent is van doorzichtig materiaal gemaakt waardoor het fijn is om buiten spelen en ook de kinderen nog in de gaten gehouden kunnen worden tijdens het springen.

Waarom een SunnyTent

De SunnyTent is een hele leuke toevoeging voor uw inground trampoline. Doordat hij de trampoline overdekt kan er ook op de koude en regenachtige dagen met deze tent met heel veel plezier op de trampoline gespeeld worden waardoor de kinderen sneller naar buiten gaan en actief zullen spelen. Ook kan hij ervoor zorgen dat de trampoline altijd klaar is om op te spelen doordat hij altijd schoon en droog is. Doordat deze van transparant materiaal is kunnen de kinderen eventueel ook lekker genieten van het zonnetje. Maar het zorgt er ook voor dat de kinderen goed in de gaten gehouden kunnen worden. Ze hebben met de SunnyTent ook een soort van extra kamer waar ze gezellig spelletjes kunnen spelen maar toch lekker buiten zijn. De SunnyTent kan natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden zoals over een zwembad, zandbak of bijvoorbeeld moestuin heen zetten. Doordat hij gemakkelijk te verplaatsen is kan hij ook voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)