Waarom een Etan trampoline kopen? 

De Etan Trampolines zijn afkomstig van Etan dat in 1988 is opgericht. In de loop van de jaren zijn ze uitgegroeid tot een specialist in de Europese markt. Door de ruime ervaring hebben zij verschillende lijnen op gezet en staan zij voor het geven van goede service. Zij leveren alleen producten van goede kwaliteit doordat een groot deel van hun producten ontworpen wordt in Nederland en geproduceerd in Europa. Door de duurzame materialen en hoogwaardige afwerking staan al hun producten garant voor jaren lang speelplezier. Dat is wat Etan kenmerkt! Fun you can Trust.  

Soorten en maten Etan Trampolines. 

Er zijn verschillende kwaliteitsklasse van de Etan trampolines op de markt. De Premium lijn staat voor hoge kwaliteit en veiligheid en staat garant voor jaren lang springplezier. Deze zijn onder te verdelen in de Silver, Gold en Platinum. Het verschil tussen deze drie zit in het randkussen. Van de Gold variant is ook een speciaal inground model verkrijgbaar, voor het gemakkelijk en snel ingraven. Alle bovenstaande modellen zijn voorzien van het Diamond system wat ervoor zorgt dat zowel de kleine als grote kinderen het meeste springplezier beleven. De premium modellen worden geproduceerd in Europa. De Hi-Flyer is de ideale middenklasser welke prijs, veiligheid en kwaliteit uitstekend combineert. De classic is het meest basis model binnen de Etan trampolines. Hiermee heeft u voor een klein bedrag een prima trampoline. 

Uw keuze uit de Etan modellen. 

Om uw keuze te maken kunt u hierboven kiezen tussen alle verschillende modellen. Vervolgens kiest u de maat en de vorm. Bij elke Etan Trampoline is een passend net beschikbaar welke voorkomen dat er iemand vanaf kan vallen. Het is vrijwel altijd aan te raden om een veiligheidsnet te gebruiken. Een Etan Trampoline biedt een juiste mix van veiligheid, springplezier, kwaliteit en prijs, zowel in de topmerken als in de budgetmerken. Komt u er niet helemaal uit dan staat onze klantenservice voor u klaar om u goed en duidelijk te adviseren. Of u kunt een kijkje nemen bij onze Trampoline Kieswijzer.
Download hier de Etan catalogus

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 127

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 127

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4