'

Professionele inground trampoline kopen?

In deze categorie vindt u alle professionele inground trampolines. Dit houdt in dat deze modellen de keuringen op orde hebben om in het openbaar, zoals op campings, scholen of andere instellingen te mogen plaatsen. Er zijn drie merken die hiervoor geschikt zijn. De Avyna pro-line inground trampoline, de Berg Elite inground en flatground trampoline trampoline en een aantal Akrobat flat to the ground trampolines. Bij de Avyna Pro-line kan tevens een logboek geleverd te worden. Dit logboek dient wel apart te worden aangevraagd bij ons.

Let op: Inground trampolines mogen vanaf 1 januari 2021 voor kinderen tot 14 jaar niet meer geplaatst worden zonder veiligheidsnet. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 115

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 115

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Waarom een professionele inground trampoline?

De meest veilige keuze is een ingegraven trampoline omdat deze slechts 20cm boven het maaiveld staat of zelf helemaal gelijk met het maaiveldis ingegraven. Hierdoor is de instap erg laag en erg veilig. Tevens is de door deze laagte een eventuele val van aanzienlijk lagere hoogte waardoor de kans op letsel vele malen lager is. Deze hoogte is echter nog nodig omdat er tijdens het springen lucht verplaatst wordt. Deze lucht moet kunnen ontsnappen om een soepele sprong te behouden. Een professionele inground trampoline is redelijk makkelijk om in te graven omdat deze standaard met een laag frame komen. Dit komt op het maaiveld te staan. De kuil wordt altijd ongeveer 40 cm kleiner dan de trampoline zelf en in een komvorm uitgegraven. Hierdoor is het ingraven van de professionele ingraaf trampoline makkelijker als een opbouw trampoline ingraven. Wilt u toch zelf niet graven kunt u ook een kijkje nemen bij onze pagina over de ingraafservice. Verder hebben de professionele inground trampolines een extra lange overhangende flap waardoor de kier tussen het frame en het maaiveld wordt afgedicht.

Welke vorm en maat?

Binnen de professionele inground trampolines hebben wij nog verschillende vormen; rond of rechthoekig in verschillende maten. De voordelen van een professionele ronde inground trampoline zijn dat deze voor de meeste het lekkerst springt. Door de gelijke veren spanning belandt de springer makkelijker terug in het midden en dus veiliger. De voordelen van rechthoekig is dat de vorm makkelijker en strakker te plaatsen is en daarom kan er soms een grotere neergezet worden. Houdt er rekening mee dat er bij een professionele inground trampoline zonder net voldoende vrije ruimte is. Wij raden minimaal één meter aan maar twee meter is nog veiliger. Kies wel voor de groot mogelijke professionele inground trampoline zodat er meer plezier op beleeft kan worden. Soms kan een veiligheidsnet een uitkomst zijn omdat er dan minder vrije ruimte omheen nodig is en extra veiligheid biedt. Dan luidt het advies 50cm vrijhouden. Wilt u meer informatie dan kunt u onze kieswijzer raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice.