Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 70,- - € 4.999,-
Van Aan
€ 4.999,-
€ 70,-
Tot 6 jaar 91
6 tot 10 jaar 169
10 jaar en ouder 172
Sport trampoline vanaf 14 jaar 140
Volwassenen 128
Toon meer Toon minder
160 kg
150 kg
130 kg
120 kg
110 kg
100 kg
70 kg
50 kg
35 kg
140 kg
25 kg
2 tot 4 jaar 23
4 tot 6 jaar 56
8 jaar en langer 78
10 jaar en langer 61
Toon meer Toon minder
Klein 38
Middel 65
Groot 115
Ja, compleet net 211
Nee, wel mogelijk 3
Nee, niet mogelijk 2
Akrobat 26
Avyna 37
Berg 105
Etan 20
Exit 2
Salta 27
Toon meer Toon minder
Ja 178
Nee 40
Ja, afhalen nu mogelijk 44
1 3
4 21
5 12
6 46
7 10
8 68
9 54
10 4
Toon meer Toon minder
Opbouw, standaard op poten 213
Inground, iets boven maaiveld 1
Flatlevel, gelijk met maaiveld 2
Rond 121
Rechthoekig 75
Ovaal 21

218 producten

218 producten

Opbouw trampolines

In deze categorie vindt u alle opbouw trampolines met een veiligheidsnet. Alle hoogpotige trampolines dienen tegenwoordig met net geleverd te worden omdat de kans op letsel hiermee aanzienlijk verkleind wordt. U kunt kiezen tussen ronde modellen welke extra veilig zijn en uitermate lekker springen. Daarnaast hebben wij rechthoekige modellen welke vrijwel in iedere tuin te plaatsen zijn. Hierbij heeft de springer de beste controle over de sprong maar kan soms wat stijver aanvoelen. De ovale trampolines hebben de voordelen gecombineerd. Goede controle over de sprong, optimaal gebruik van de ruimte en een zeer fijne sprong. Kies hierboven de vorm die het beste bij uw wensen past.

218 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Booming Fitness Jump up trampoline 96 cm met randkussen blauw (zonder dvd pakket)
  Booming Fitness Jump up trampoline 96cm blauw
  € 70,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 2. Salta Junior trampoline 140cm Zwart
  Salta Junior trampoline 140cm Zwart
  € 119,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 3. Salta Junior trampoline 140cm Roze
  Salta Junior trampoline 140cm Roze
  € 119,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 4. Salta Comfort Editon trampoline 153cm Zwart
  Salta Comfort Edition trampoline 153cm Zwart
  € 199,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 5. Salta Comfort Edition trampoline 153 cm Groen
  Salta Comfort Edition trampoline 153cm Groen
  € 199,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 6. Salta Comfort Edition trampoline 153cm Roze
  Salta Comfort Edition trampoline 153cm Roze
  € 199,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 7. Berg Hoppa Junior trampoline met beugel
  Berg Hoppa Junior trampoline met beugel
  € 200,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 8. Salta Comfort Edition trampoline 183cm Zwart
  Salta Comfort Edition trampoline 183cm Zwart
  € 249,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 9. Salta Comfort Edition trampoline 213cm Groen
  Salta Comfort Edition trampoline 213cm Groen
  € 279,-
  Voorraad: 1 op voorraad
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 10. Salta Comfort Edition trampoline 213cm zwart
  Salta Comfort Edition trampoline 213cm Zwart
  € 279,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
Geen producten meer gevonden

Een opbouw trampoline met net kopen?

Wilt u een opbouw trampoline met net voor boven de grond kopen? Dat is een veilige, praktische en gemakkelijke keuze. Hij kan namelijk binnen enkele uren worden geplaatst omdat er geen kuil onder gegraven hoeft te worden. Indien nodig kan hij eventueel ook worden verplaatst naar een andere plaats in de tuin. Het is zelfs mogelijk om deze hoge modellen met net weer af te breken en later weer op te bouwen. Het op- en afbouwen is echter wel ongeveer 2 uur werk dus doe dit niet te vaak. Doordat de opbouw trampolines altijd met net worden geleverd is het ook een zeer veilige keuze omdat de springers er nooit vanaf kunnen vallen. De opbouw trampolines met net zijn al het langste op de markt en daarom is de keuze hierin ook het meest uitgebreid.

Uiteraard kleven er ook wat nadelen aan de opbouw trampoline met net. Doordat hij hoog boven de grond staat is de toegang eigenlijk alleen veilig wanneer hij met een trapje wordt gebruikt. Bij sommige modellen wordt er standaard een trapje bij geleverd, bij andere niet. Een opbouw trampoline met net heeft een minimale hoogte van ongeveer 220cm, afhankelijk van de maat. Deze staat dus altijd behoorlijk zichtbaar in de tuin. Voor veel van onze klanten is dat een belangrijke reden om te kiezen voor een inground trampoline met net. Tegenwoordig wordt het afgeraden om een hoog potige opbouw trampoline zonder net te plaatsen. De kans op ongelukjes is aanwezig en daarom verkopen wij deze niet meer zonder net. Wij raden eigenlijk altijd veiligheidsnet aan. Er kan door een vangnet nooit van de trampoline worden afgevallen, waardoor de kans op ongelukjes sterk wordt verkleind.


Verschillende vormen trampolines met net

Er is een zeer ruim aanbod in opbouw trampolines met net. Zo hebben wij ronde, rechthoekige en ovale varianten in diverse kwaliteiten en maten. De ronde opbouw trampoline met net heeft het ruimste assortiment en is het meest verkocht omdat deze over het algemeen het fijnste springt. Dit komt omdat er overal gelijke verenspanning is. Daardoor wordt de springer gemakkelijk naar het midden teruggedreven waar de lekkerste springervaring wordt behaald. Door de ronde vorm is er overal evenveel ruimte en daardoor geeft het gevoelsmatig meer ruimte om te springen. In sommige gevallen is een ronde opbouw trampoline met net ook nog voordeliger dan een rechthoek of ovaal in dezelfde kwaliteitsklasse. De rechthoekige en ovale trampolines met net worden echter ook steeds populairder omdat deze gemakkelijker in een wat kleinere tuin geplaatst kan worden. Hierdoor kan er dan soms een groter model worden geplaatst zonder dat het direct meer ruimte opneemt omdat deze wel lang is maar minder breed. Ook staan deze vormen strakker in de tuin. In de topklasse, vanaf 7 sterren, wordt er met een rechthoekig model meer controle over de sprong verkregen. Hierdoor zien we dat professionele trampoline springers ook altijd op een rechthoekige trampoline springen. Bij een lagere kwaliteit zal de rechthoekige trampoline minder prettig springen door de korte veren.


Wat is het verschil in Kwaliteit?

Al onze opbouw trampolines met net zijn van goede kwaliteit. Uiteraard zit er verschil in kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Dit hebben wij geprobeerd weer te geven in de sterrenklasse. We leveren vanaf 4 sterren waarbij de veiligheid hoog in het vaandel staat. De kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid wordt bepaald door onder andere te kijken naar dikte frame, dikte en breedte randkussen, aantal en lengte van de veren, materiaal springmat, en de type ingang van het veiligheidsnet. Voor meer informatie over de kwaliteit kunt u een kijkje nemen bij onze kieswijzer.