• Gratis verzending vanaf 49 euro
 • Bezorging waar en wanneer je wilt
 • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Waar komt de Avyna trampoline vandaan?

In 1999 is Tol Outdoor Leisure BV begonnen met het verkopen van Avyna trampolines in de Benelux. Om de kwaliteit van hun producten te kunnen waarborgen heeft de eigenaar Joost van Tol in 2002 zijn eigen productielijn opgestart. Hij nam het ontwerp van de producten op zich en legde zich specifiek toe op uiterst veilige en degelijke modellen. De reeds bestaande modellen worden steeds verbeterd waardoor de hoogste kwaliteit gewaarborgd blijft. De ontwikkeling van de producten gebeurd grotendeels in het hoofdkantoor in Nederland waardoor de laatste innovaties direct doorgevoerd kunnen worden. De mening van de klanten staat hierbij voorop. Tegenwoordig gaan ze verder als Avyna.

 De kwaliteit van Avyna.

De Avyna trampoline is er in twee soorten in Nederland; de Avyna Pro-Line en de Avyna Pro-line HD plus. Wij hebben alleen de Pro-Line uit het hoogste segment in ons assortiment. Deze behoren tot de beste trampolines van Nederland. Door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden bij de Avyna trampolines bieden deze de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Ze overtreffen zelfs de veiligheidseisen van alle certificering commissies door de hoge eisen die zij aan hun productenstellen. Door een extra dik weerbestendig randkussen en dikke volledig zwaar gegalvaniseerde buizen is dit de perfecte keuze als u hem intensief wilt gebruiken en altijd buiten wilt laten staan. Alle Avyna trampolines zijn AIB-Vincotte gekeurd, dit houdt in dat deze, in combinatie met het logboek, volgens Avyna geplaatst mogen worden op openbare terreinen zoals scholen, campings, kinderopvang etc. Het logboek is apart verkrijgbaar. Zelfs de 10-voudig Nederlands Kampioene trampoline springen Rea Lenders adviseert de Avyna Trampoline. Wij als Trampolineland.nl verkopen hun producten ook al bijna 10 jaar naar volle tevredenheid.

Soorten en maten Avyna trampolines

Er zijn veel verschillende soorten Avyna Trampolines. Ze zijn er in rond of rechthoekige vormen in diverse maten. Tevens kunt u bij alle modellen met of zonder veiligheidsnet kiezen. Verder hebben ze in alle maten en vormen zowel opbouw als speciale inbouwmodellen beschikbaar. Tenslotte bieden zij de meest modellen aan in de verschillende kleuren groen, grijs en camouflage. 

 • Ook Dutch Gymnastics staat volledig achter Avyna Trampolines
  ( voorheen Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie; KNGU )

 • GOED OM TE WETEN: Om meer kracht bij het product te zetten wordt er vanaf heden bij iedere PRO-LINE een 'Lifetime Frame Warranty' certificaat geleverd.
  Download het 'Lifetime frame warranty certificaat 

 • Levenslange garantie AvynaDeze levenslange garantie op het frame, in combinatie met de hoge garantietermijnen op randkussen, springmat en onderdelen, verzekeren u dat u na de aanschaf geen problemen zal ondervinden als het gaat om kwaliteit en veiligheid!

===> Download hier de Avyna Trampoline catalogus


Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 161

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 161

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5