• Gratis verzending vanaf 49 euro
 • Bezorging waar en wanneer je wilt
 • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Waar komt de Avyna trampoline vandaan?

In 1999 is Tol Outdoor Leisure BV begonnen met het verkopen van Avyna trampolines in de Benelux. Om de kwaliteit van hun producten te kunnen waarborgen heeft de eigenaar Joost van Tol in 2002 zijn eigen productielijn opgestart. Hij nam het ontwerp van de producten op zich en legde zich specifiek toe op uiterst veilige en degelijke modellen. De reeds bestaande modellen worden steeds verbeterd waardoor de hoogste kwaliteit gewaarborgd blijft. De ontwikkeling van de producten gebeurd grotendeels in het hoofdkantoor in Nederland waardoor de laatste innovaties direct doorgevoerd kunnen worden. De mening van de klanten staat hierbij voorop. Tegenwoordig gaan ze verder als Avyna.

 De kwaliteit van Avyna.

De Avyna trampoline is er in twee soorten in Nederland; de Pro-Line en de Powerjumper. Wij hebben alleen de Pro-Line uit het hoogste segment in ons assortiment. Deze behoren tot de beste trampolines van Nederland. Door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden bij de Avyna trampolines bieden deze de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Ze overtreffen zelfs de veiligheidseisen van alle certificering commissies door de hoge eisen die zij aan hun productenstellen. Door een extra dik weerbestendig randkussen en dikke volledig zwaar gegalvaniseerde buizen is dit de perfecte keuze als u hem intensief wilt gebruiken en altijd buiten wilt laten staan. Alle Avyna trampolines zijn AIB-Vincotte gekeurd, dit houdt in dat deze, in combinatie met het logboek, volgens Avyna geplaatst mogen worden op openbare terreinen zoals scholen, campings, kinderopvang etc. Het logboek is apart verkrijgbaar. Zelfs de 10-voudig Nederlands Kampioene trampoline springen Rea Lenders adviseert de Avyna Trampoline. Wij als Trampolineland.nl verkopen hun producten ook al bijna 10 jaar naar volle tevredenheid.

Soorten en maten Avyna trampolines

Er zijn veel verschillende soorten Avyna Trampolines. Ze zijn er in rond of rechthoekige vormen in diverse maten. Tevens kunt u bij alle modellen met of zonder veiligheidsnet kiezen. Verder hebben ze in alle maten en vormen zowel opbouw als speciale inbouwmodellen beschikbaar. Tenslotte bieden zij de meest modellen aan in de verschillende kleuren groen, grijs en camouflage. 

GOED OM TE WETEN:
AIB VincotteAvyna trampoline met Lifetime frame warrantyZijn AIB-Vincotte gekeurd, dit hou in dat deze volgens hen geplaatst kunnen worden op openbare terreinen als scholen, campings, kinderopvang etc. In combinatie met het gebruik van een logboek, deze is apart verkrijgbaar.

Een AIB-Vincotte certificering en de EN71-14:2014 norm hadden ze al.
Om dit nog meer kracht bij te zetten wordt er vanaf heden bij iedere PRO-LINE een 'Lifetime Frame Warranty' certificaat geleverd.
Download het 'Lifetime frame warranty certificaat 

Deze levenslange garantie op het frame, in combinatie met de hoge garantietermijnen op randkussen, springmat en onderdelen, verzekeren u er als dealer van dat uw klant na de aanschaf geen problemen zal ondervinden als het gaat om kwaliteit en veiligheid!

===> Download de Avyna Pro-Line catalogus hier

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 135

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 135

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5