Inbouwkits

Wat is een trampoline inbouwkit?

Voor het ingraven van uw trampoline met lange poten is er speciaal de trampoline inbouwkit ontworpen. Het zijn losse platen met een afmeting van 40 x 110 cm gemaakt van polyethyleen, dit is een soort kunststof. Daarbij worden zelf borende schroeven geleverd die u gemakkelijk in de toprail van de trampoline kunt schroeven. Wanneer de trampoline inbouwkit bevestigd is zorgt het ervoor dat de ingegraven trampoline netjes en veilig wordt afgewerkt.

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Geen producten meer gevonden

Waarom een trampoline inbouwkit kopen

Een trampoline inbouwkit is alleen te gebruiken bij een hoog potige trampoline. Een hoog potige trampoline die ingegraven is moet altijd iets boven het maaiveld uit blijven steken. Deze inbouwplaten zijn gemaakt om de kier tussen het maaiveld en het toprail netjes af te dichten. Er zitten gaten in verwerkt zodat de ontluchting nog steeds goed kan plaatsvinden. Maar doordat het is afgedicht ziet het er netjes afgewerkt uit omdat u niet onder de trampoline door kan kijken. Ook is het extra veilig met zo een trampoline inbouw pakket omdat er niets en niemand onder de trampoline kan komen. Er kunnen geen ballen of ander speelgoed onder terecht komen maar nog belangrijker kinderen en huisdieren kunnen niet onder de trampoline kruipen, waardoor de veiligheid van de springende kinderen gewaarborgd blijft. Ten slotte Gaan de platen van de trampoline inbouwkit iets de grond in aan de rand van de kuil waardoor de kuil iets verstevigd wordt en het als een soort stutting werkt. Hierdoor zal de kuil minder snel instorten en kunt u optimaal genieten van uw ingebouwde trampoline.

Voor welke trampolines is het geschikt? 

De trampoline inbouwkit kan alleen gebruikt worden bij trampolines met lange poten. Wij raden aan om trampoline met een sterrenklasse van 5 of lager niet in te graven. Bij een speciale inground trampoline kan deze set niet gebruikt worden. Deze modellen hebben standaard een net wat het gat bij het ingraven ook afdicht. Tevens hebben de inground modellen een komvormig gat nodig waardoor het niet geplaatst kan worden. Doordat het uit verschillende losse platen bestaat is er voor elk model en voor elke maat een passende trampoline ingraafkit beschikbaar. Staat uw maat er niet bij, schroom dan niet om contact met ons op te nemen dan maken wij direct voor u een juiste set. Om te bepalen welke set u nodig heeft dient u de trampoline op te meten. Dit doet u door te meten van buitenkant frame tot buitenkant frame. 
Wanneer u nog geen trampoline heeft aangeschaft raden wij u echter aan om een speciale inground trampoline uit te kiezen omdat deze makkelijker zijn in te graven. Tevens hoeft hierbij geen extra trampoline inbouwkit te worden aangeschaft en zal dus in veel gevallen goedkoper zijn.