12Springs

Ruime keuze, diverse mogelijkheden bij 12Springs trampolines

De 12Springs trampolines hebben de hoogste veiligheid, duurzaamheid, kwaliteit en fantastische springeigenschappen. Tevens zijn alle 12Springs trampolines volledig naar eigen smaak te ontwerpen omdat de randen in Nederland geproduceerd worden. Zo kunt u een randkussen kiezen naar eigen kleur of zelfs met een print of uw logo laten bedrukken. Eventueel zijn de trampolines op in een eigen maat te laten maken. Om dit op te vragen kunt u een offerte laten opmaken.De 12Springs trampolines zijn er in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een ronde of rechthoekige ingraaf trampolines met of zonder veiligheidsnet. Voor deze lijn kunt u zelfs kiezen voor een half veiligheidsnet. Hiermee kunt u de gevaarlijk obstakels rondom de trampoline veilig afschermen maar blijft er een openlijk vrij zicht. Nieuw op de markt is de 12Springs curve. Deze trampoline is een eigen springpark in ieders achtertuin door de kantelbare zijdes waardoor hij te gebruiken is als mega trampoline of tumbling trampoline. Kortom 12SPRINGS-Trampoline is de leverancier van vooruitstrevende, moderne en duurzame trampolines met fantastische springkwaliteiten.

14 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Akrobat Peuter Mini Trampolinepark, 3 Trampolines
  Akrobat Peuter Mini Trampolinepark, 3 Trampolines
  € 2.799,00
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
 2. Akrobat Peuter Mini Trampolinepark, 4 Trampolines
  Akrobat Peuter Mini Trampolinepark, 4 Trampolines
  € 2.999,00
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
 3. 12SPRINGS CURVE-ONE Trampoline One side flat
  12SPRINGS CURVE-ONE Trampoline One side flat
  € 4.250,00
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 10 jaar en langer
 4. 12SPRINGS CURVE-ONE Trampoline
  12SPRINGS Curve-One Trampoline
  € 4.500,00
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 10 jaar en langer
 5. 12SPRINGS CURVE-XL Trampoline One side flat
  12SPRINGS CURVE-XL Trampoline One side flat
  € 5.000,00
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 10 jaar en langer
 6. 12SPRINGS CURVE-XL Trampoline
  12SPRINGS CURVE-XL Trampoline
  € 5.250,00
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 10 jaar en langer
Geen producten meer gevonden

De oorsprong van 12Springs trampolines?

De oorsprong van de 12Springs trampolines ligt bij Elphymed. Elphymed is al jaren actief op de trampoline markt en heeft begin jaren 90 een van de eerste tuintrampolines op de markt gebracht. Van daaruit zijn zij steeds verder gegaan met de ontwikkeling. Zo waren zij op veel gebieden door voorlopers. De voorloper van de inground trampolines, de halfhoge trampolines, hebben zij in 1996 al geïntroduceerd. Daarnaast hadden zij de eerste tuintrampolines die ook geschikt waren voor openbaar gebruik. Na een flinke tijd niet meer aan de weg te hebben getimmerd is Elphymed terug van weggeweest en overgenomen door Jerry Vink. In 2016 kwamen zij met de vernieuwde lijn 12Springs. De eigen productie van deze lijn vindt allemaal plaats in Europa. De randkussens en springmatten worden zelfs in Nederland gemaakt. Naast 12Springs heeft Elphymed in 2017 de lijn Akrobat trampolines geïntroduceerd. Sinds 2018 hebben wij de 12Springs trampolines in ons assortiment opgenomen. Gedurende alle jaren zijn de uitgangspunten van Elphymed ongewijzigd: de best mogelijke kwaliteit, veiligheid en springeigenschappen. Vanaf oktober 2019 gaan Elphymed verder onder de naam 12Springs.


Nu de keuze.

Er zijn verschillende mogelijkheden tussen de 12Springs trampolines. Zo hebben wij ronde en rechthoekige inbouw trampolines met of zonder net in verschillende maten. Kies eerst de vorm, dan de maat en dan de kleur. Ook zijn er rechthoekige opbouw trampolines voor recreatief gebruik. Zelfs de nieuwste 12Springs Curve trampolines zijn fantastische modellen voor recreatief of thuis gebruik. Komt u er zelf niet uit dan kunt u uiteraard altijd advies inwinnen bij onze klantenservice.