'

Ovaal met net

Ovale opbouw trampolines zijn momenteel alleen beschikbaar van het merk Berg. Berg biedt diverse ovale trampolines in verschillende kwaliteiten en maten. De ovale vorm heeft de voordelen van zowel de ronde als rechthoekige variant gecombineerd. Een ovale trampoline is veilig, maar wel een goede controle over de sprong en makkelijker te plaatsen in een smallere tuin. In dit assortiment zitten wat grotere maten. Dit maakt de overale trampoline met name geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

Ovale trampoline met net kopen

Door de speciale vorm is de Ovale trampoline met net uniek in zijn soort. Hier worden de voordelen van een rond en een rechthoekig model gecombineerd. Door de lange en smalle maat kan deze Ovale trampoline met veiligheidsnet ook in een smalle tuin geplaatst worden waardoor er minder ruimte nodig is om een grote neer te kunnen zetten. Door de afgeronde hoeken worden de springers te allen tijde weer naar het midden van de trampoline gedreven wat zorgt voor extra veiligheid. Daarnaast heeft de ovale trampoline met net een soepele en comfortabele sprong. Tevens zorgt het veiligheidsnet ervoor dat er nooit van de ovale trampoline afgevallen kan worden tijdens het springen.

Benodigde ruimte rond ovale trampoline

Er is minder ruimte nodig wanneer u kiest voor een ovale trampoline met net. Doordat het net voorkomt dat er tijdens het springen van af gevallen kan worden heeft u in plaats van 100 cm slechts minimaal 50 cm vrije ruimte nodig. Hierdoor kan er in sommige gevallen een maat groter worden neer gezet en dit maakt het springen nog leuker waardoor hij intensief maar veilig gebuikt zal worden. Van belang hierbij is wel dat er gekeken wordt naar de aansluiting van het veiligheidsnet. Wanneer het net aan de binnenkant is aangesloten is er over het algemeen minder vrije ruimte nodig en bij aansluiting aan de buitenkant juist meer, omdat het net dan verder naar buiten kan veren. 

De keuzemogelijkheden

Binnen de categorie ovale trampolines met net is de keuze minder groot als bij andere soorten. Dit is te wijten aan zijn unieke vorm. Toch hebben wij enkele modellen en maten voor u geselecteerd zodat er toch voor in verschillende kwaliteitsklasse een model beschikbaar is. 4 sterren is ons instapmodel, 5 sterren is de middenklasser en 8 ster is de top kwaliteit en ook extra groot. Kies hieronder de gewenste maat, en de gewenste kwaliteit.