Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 250,00 - € 450,00
Van Aan
€ 450,00
€ 250,00
120 kg
100 kg
Ja 5
10 5

5 producten

5 producten

Montage Service

Montage service door trampolineland.nl

U kunt een trampoline zelf monteren of de montage aan ons uitbesteden. De monteurs van Trampolineland.nl plaatsen in dat geval de trampoline professioneel en deskundig bij u in de tuin, zodat deze veilig en stabiel staat. Meestal komen de monteurs met zijn tweeën. Zij zijn 1 tot 2,5 uur bezig met het monteren van de trampoline, afhankelijk van het model en optionele montage van het veiligheidsnet. Doorgaans plaatsen de monteurs uw trampoline binnen 2 weken. Wij streven ernaar om de montage binnen 1 week in te plannen. In overleg met u wordt een afspraak ingepland op de meest geschikte dag. U kunt dit eveneens al bij de bestelling opgeven in het opmerkingenveld. Eventueel is het mogelijk om de trampoline te monteren wanneer u niet thuis bent. De betaling dient dan al te zijn voldaan en de plaats moet goed bereikbaar en duidelijk aangegeven zijn.

montage service trampoline

Kosten van onze montage service 

Via onderstaand overzicht ziet u de kosten voor het laten monteren van uw trampoline. De kosten zijn exclusief ingraaf service en voorrijkosten. Wij rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 30km vanuit Vijfhuizen. Voor langere afstanden geldt een toeslag van € 1,50 per km (i.v.m. reistijd en brandstof). Wilt u het uitgraven van de tuin voor een inbouwtrampoline ook aan ons uitbesteden? Bekijk dan onze ingraaf service prijzen. 

Levering is standaard op de begane grond en een goed bereikbare plaats. Montage op een etage zoals een dakterras, is mogelijk in overleg en wellicht tegen een meerprijs. Hierover kunt u meer informatie inwinnen via onze klantenservice. Is de plaats niet goed bereikbaar? Dan kunnen we overleggen en kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Let op! De bovengenoemde prijzen zijn enkel geldig indien voldaan wordt aan de onderstaande voorwaarden:

  • Levering en montage vinden gelijktijdig plaats
  • Montage op de begane grond
  • Montage van een trampoline uit ons assortiment
  • De plaats is vrij toegankelijk (met steekwagen)
  • De plaats is vrij van takken en andere begroeiing (minimaal 4 meter)
  • De plaats is vrij van andere spullen en items
  • De plaats is redelijk waterpas
  • Er gelden geen parkeerkosten
  • Bij montage inground of flatground trampoline dient de kuil perfect uitgegraven te zijn

Wij verzoeken u aan bovenstaande voorwaarden te voldoen zodat de monteur niet voor verrassingen komen te staan. Indien meerwerk op locatie nodig is, kan dit in overleg gedaan worden. Denk hierbij aan het egaliseren van de grond of het weghalen van een struik. De kosten hiervan zijn in overleg.

Kijk hier voor de mogelijkheden voor onze Ingraafservice

Onze ingraafservice

5 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Geen producten meer gevonden

Trampoline door onze monteurs gemonteerd bij Lange Frans

Yes-R koos voor de montage service van Trampolineland.nl