Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 50,00 - € 494,00
Van Aan
€ 494,00
€ 50,00
Tot 6 jaar 30
Sport trampoline vanaf 14 jaar 1
Volwassenen 3
120 kg
110 kg
100 kg
80 kg
50 kg
35 kg
25 kg
2 tot 4 jaar 28
4 tot 6 jaar 3
6 tot 8 jaar 1
Klein 32
Ja, compleet net 24
Nee, niet mogelijk 8
Avyna 1
Berg 1
Exit 10
Salta 19
Toon meer Toon minder
Ja 31
Nee 1
Ja, afhalen nu mogelijk 4
4 26
5 3
7 3
Opbouw, standaard op poten 25
Inground, iets boven maaiveld 7
Rond 12
Rechthoekig 18

32 producten

32 producten

Kinder trampolines

32 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Jumpline Alert Fitness trampoline 96cm blauw
  Jumpline Alert Fitness trampoline 96cm blauw
  € 68,99 € 50,00
  Voorraad:  Uitverkocht
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 2. EXIT Tiggy Junior trampoline 140cm Groen
  EXIT Tiggy Junior trampoline 140cm Groen
  € 118,99
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 3. EXIT Tiggy Junior trampoline 140cm Grijs
  EXIT Tiggy Junior trampoline 140cm Grijs
  € 118,99
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 4. Salta Junior trampoline 140cm Zwart
  Salta Junior trampoline 140cm Zwart
  € 128,99 € 116,09
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 5. Salta Junior trampoline 140cm Roze
  Salta Junior trampoline 140cm Roze
  € 128,99 € 116,09
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 6. Salta Fitness Trampoline met T-Beugel 128cm Groen
  Salta Fitness Trampoline met T-Beugel 128cm Groen
  € 148,99
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 7. Berg Hoppa Junior trampoline met beugel
  Berg Hoppa Junior trampoline met beugel
  € 198,99
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
Geen producten meer gevonden

De voordelen van een mini trampoline

Wilt u voor uzelf of kind een mini trampoline kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tegenwoordig is trampoline springen een echte trend geworden. Door de vele voordelen is het voor zowel kinderen als volwassenen een goede work-out. Door op een mini trampoline te bewegen kan er blijvend gewicht worden verloren door een snelle vetverbranding en stofwisseling. Zelfs cellulitis kan hiermee worden aangepakt. De conditie, stabiliteit, coördinatie en spierkracht worden bevorderd. Bovendien kan het zuiverend werken op de lymfeklieren. Doordat de intensiviteit zelf te bepalen is, is oefenen op de mini trampoline voor iedereen geschikt en weinig belastend voor spieren en gewrichten waardoor de kans op blessures erg klein is.

Voor wie is een mini trampoline?

Omdat onze selectie uit diverse modellen bestaat, hebben wij voor iedereen een geschikt model. Doordat het weinig belastend is voor de spieren en gewrichten is een mini trampoline geschikt voor kinderen maar ook voor volwassenen. Zelfs de ouderen onder ons kunnen veilig bewegen op een mini trampoline. Kinderen kunnen lekker hun energie kwijt. Zelfs als het slecht weer buiten is. We hebben enkele kleine kinder trampolines met veiligheidsnet voor optimale veiligheid. Wilt u toch een grotere trampoline met netdan zijn deze alleen geschikt voor buiten door de hoogte. Volwassenen kunnen leuke fitness oefeningen doen of lekker springen. Ouderen kunnen hun balans en spierkracht trainen en onderhouden, waardoor ze langer mobiel en actief blijven. De aanschafprijs is relatief laag. Hierdoor is een kleine trampoline voor bijna iedereen bereikbaar. Tegenwoordig zien we vaak dat een mini trampoline wordt ingezet voor revalidatie doeleinden. Doordat het een veilige manier van effectief trainen is, kiezen fysiotherapeuten regelmatig voor het inzetten van de trampoline tijdens behandelingen. Steeds meer sportscholen hebben ook mini fitness trampolines staan.


Verschillende modellen en mogelijkheden

Er zijn kleine modellen beschikbaar die in bijna elke ruimte geplaatst kunnen worden. Maar ook wat grotere zodat het spring oppervlak groter is. Hierdoor is het veiliger doordat de springer er minder snel van af kan vallen. Wilt u nog een grotere trampoline zonder net? Dan zijn deze ook bij ons beschikbaar. U kunt bij ons tevens kiezen voor een mini trampoline met veren of met elastieken. Iedereen geniet een andere voorkeur. Over het algemeen springt een mini trampoline met elastieken wat soepeler. Met veren is wat stugger waardoor deze beter geschikt zijn voor kinderen of voor de speciale oefeningen die de spieren, coördinatie en balans trainen. Doordat wij de keuze bieden met of zonder beugel, is het oefenen zelfs geschikt voor personen met een verminderde balans of voor revalidatie. De beugel draagt bij aan de balans maar kan ook het oefenen uitbreiden omdat er veel andere oefeningen kunnen worden uitgevoerd. Er zijn diverse kwaliteiten beschikbaar binnen ons ruime assortiment mini trampolines. Het randkussen, de dikte van de elastieken en de mate van galvanisatie van het frame en de veren bepalen de kwaliteit van het product. Er is tevens een leuke dvd set te verkrijgen om het oefenen op de mini trampoline leuker te maken. We hebben ronde, rechthoekige en zeshoekige mini trampolines. Met en zonder net. Beslis voor welk doel u de trampoline wilt aanschaffen en kies de maat.