Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
120 kg
2 tot 4 jaar 2
Klein 2
Ja 2
4 2
Rond 2

2 producten

2 producten

Springmat voor trampolines 213 cm

Een ronde trampoline springmat kopen

Een ronde springmat, ook wel een rond trampoline doek, is vrijwel altijd uniek en dus niet universeel. De juiste ronde springmat kopen vergt daarom de nodige aandacht om er zeker van te zijn dat u de goede koopt. Bekijk goed welke trampoline springmat u nodig heeft. Meet de diameter van het ronde trampoline frame van uiteinde tot uiteinde (op meerdere punten). Tel het aantal veren van uw trampoline en meet de lengte van een niet uitgerekte springveer. Deze combinatie bepaald de maat van de juiste springmat. Van de merken die wij verkopen, leveren wij bijna alle trampoline doeken in meerdere maten. Meer advies nodig? Gebruik onze springmat advieswijzer.

2 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. GOS Fun/Flash Springmat trampoline 183 cm

  Generiek trampoline doek voor een trampolines met een diameter van 213 cm. Voorzien van 42 ogen. Geschikt voor veren met een lengte van 16,5 cm.

  Lees verder
  € 89,95
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 2. GOS Fun/Flash Springmat trampoline 183 cm
  Generiek trampoline doek voor een trampolines met een diameter van 213 cm. Voorzien van 36 ogen. Geschikt voor veren met een lengte van 14 cm. Lees verder
  € 89,95
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
Geen producten meer gevonden

Om de juiste springmat te kiezen, hebt u de volgende gegevens nodig:

 • - De exacte diameter van de trampoline, van buitenkant buis tot buitenkant buis gemeten. Dus u meet de hele trampoline en niet alleen de springmat
 • - De exacte lengte van een ongespannen veer (volledig, inclusief de haken, en los van de trampoline) en in originele staat (niet opgerekt). Dus u meet de gehele veer het hele ijzer.
 • - Het exact aantal veren en/of ogen.

De springmatten zijn ingedeeld in de maten van de trampoline. De maat van de trampoline is de diameter van buitenkant frame tot buitenkant frame. Hierboven kunt u een keuze maken voor een 213 cm trampoline springmat, vergelijk de trampolinespringmat 213 cm in verschillende kwaliteiten. Hulp nodig bij het kiezen van een trampoline springmat 213 cm? Neem dan contact met ons op via het springmat advies contactformulier.