• Gratis verzending vanaf 49 euro
 • Bezorging waar en wanneer je wilt
 • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Waarom een ronde Inground trampoline met net kopen?

Voor optimale veiligheid en soepel en fijn springgenot kiest u vooreen ronde inground trampoline met net. Door de ronde vorm bent u verzekerd van de beste springkwaliteit dankzij de soepelheid van de gelijke spanning op de veren. Daarnaast worden de kinderen op een ronde inground trampoline met net altijd weer terug naar het midden bewogen. Dit voorkomt dat ze aan de buitenrand terecht komen. Het veiligheidsnet voorkomt dat ze ervan af kunnen vallen. Het op en af stappen van een ronde Inground trampoline met net is eveneens super veilig omdat hij laag bij de grond staat is er geen ladder of opstapje nodig. Door al deze veiligheidsmaatregelen is de kan op blessures minimaal. Tenslotte kunt u kiezen voor deze uitvoering zodat hij minder opvalt in de tuin

Welke maat?

In de meeste gevallen geldt; hoe groter hoe leuker. Maar voor kleine kinderen tot 6 jaar handteren wij het advies om te kiezen voor maximaal 330 cm omdat een grotere maat voor hun erg zwaar zou kunnen springen en hierdoor weinig hoogte in hun sprong zal bieden. Bij het kiezen van de juiste maat is het belangrijk rekening te houden met de benodigde vrije ruimte om de ronde Inground trampoline met veiligheidsnet heen. Wij adviseren minimaal 50 cm maar meer is veiliger. Ondanks de maat  die u kiest adviseren wij altijd om maximaal 1 kind tegelijk van de ronde Inground trampoline met net gebruik te laten maken. Wanneer er meerdere kinderen tegelijk spelen bestaat de kans dat ze gelanceerd worden en dit kan ongelukken veroorzaken. De maat wordt bepaald door te meten van buitenkant buis tot buitenkant buis. 

De kwaliteit.

Wij hebben een ruim assortiment aan ronde Inground trampolines met net. De inbouw modellen vergemakkelijken het ingraven door de korte pootjes. Hierdoor wordt het gat ca. 30 cm kleiner en kan er een komvormige kuil gegraven worden. Dit betekend minder werk. Al onze ronde Inground trampoline met net zijn veilig maar erg geld hoe hoger de kwaliteit hoe duurzamer en veiliger het product. Voor een scherpe prijs vindt u bij ons de 4 sterren, de middenklassers krijgen 5 en 6 sterren en onze topkwaliteit beoordelen wij met 7 sterren of meer. Kies de maat en vergelijk ze in kwaliteit. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze Trampoline Kieswijzer of u kunt contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag op weg.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 195

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 195

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5