Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 298,00 - € 2.068,00
Van Aan
€ 2.068,00
€ 298,00
160 kg
150 kg
130 kg
120 kg
110 kg
100 kg
80 kg
70 kg
50 kg
140 kg
2 tot 4 jaar 28
4 tot 6 jaar 24
8 jaar en langer 52
10 jaar en langer 38
Toon meer Toon minder
Klein 26
Middel 42
Groot 74
Ja, compleet net 125
Ja, half net 12
Akrobat 25
Avyna 19
Berg 31
Etan 29
Exit 15
Salta 23
Toon meer Toon minder
Ja 137
Nee 5
4 28
5 15
6 9
7 16
8 36
9 38
Toon meer Toon minder
Inground, iets boven maaiveld 142
Rond 142

142 producten

142 producten

Rond met net

Ronde inground trampoline met net

Deze ronde inground trampoline met net zijn een zeer veilige keuze voor uw kinderen. Doordat hij slechts 20 tot 30 cm boven het maaiveld uitkomt met een komvormige kuil eronder is hij niet alleen veilig maar ook mooi en erg praktisch. Hij staat minder in het zicht maar hij blijft toch uitermate veilig. We raden aan om niet een te klein model te kiezen omdat deze modellen doorgaans voor meerdere jaren in de tuin staan en uw kind er niet uit moet groeien. Hoe groter de trampoline hoe leuker en hoe meer hij gebruikt zal worden. Wanneer u een vlakke  inbouw trampoline wilt kunt u keen kijkje nemen bij onze ronde flatlevel trampolines.

142 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Geen producten meer gevonden

Waarom een ronde inground trampoline met net kopen?

Voor optimale veiligheid en soepel en fijn springgenot kiest u vooreen ronde inground trampoline met net. Door de ronde vorm bent u verzekerd van de beste springkwaliteit dankzij de soepelheid van de gelijke spanning op de veren. Daarnaast worden de kinderen op een ronde inground trampoline met net altijd weer terug naar het midden bewogen. Dit voorkomt dat ze aan de buitenrand terecht komen. Het veiligheidsnet voorkomt dat ze ervan af kunnen vallen. Het op en af stappen van een ronde Inground trampoline met net is eveneens super veilig omdat hij laag bij de grond staat is er geen ladder of opstapje nodig. Door al deze veiligheidsmaatregelen is de kan op blessures minimaal. Tenslotte kunt u kiezen voor deze uitvoering zodat hij minder opvalt in de tuin

Welke maat?

In de meeste gevallen geldt; hoe groter hoe leuker. Maar voor kleine kinderen tot 6 jaar handteren wij het advies om te kiezen voor maximaal 330 cm omdat een grotere maat voor hun erg zwaar zou kunnen springen en hierdoor weinig hoogte in hun sprong zal bieden. Bij het kiezen van de juiste maat is het belangrijk rekening te houden met de benodigde vrije ruimte om de ronde Inground trampoline met veiligheidsnet heen. Wij adviseren minimaal 50 cm maar meer is veiliger. Ondanks de maat  die u kiest adviseren wij altijd om maximaal 1 kind tegelijk van de ronde Inground trampoline met net gebruik te laten maken. Wanneer er meerdere kinderen tegelijk spelen bestaat de kans dat ze gelanceerd worden en dit kan ongelukken veroorzaken. De maat wordt bepaald door te meten van buitenkant buis tot buitenkant buis. 

De kwaliteit

Wij hebben een ruim assortiment aan ronde Inground trampolines met net. De inbouw modellen vergemakkelijken het ingraven door de korte pootjes. Hierdoor wordt het gat ca. 30 cm kleiner en kan er een komvormige kuil gegraven worden. Dit betekend minder werk. Al onze ronde Inground trampoline met net zijn veilig maar erg geld hoe hoger de kwaliteit hoe duurzamer en veiliger het product. Voor een scherpe prijs vindt u bij ons de 4 sterren, de middenklassers krijgen 5 en 6 sterren en onze topkwaliteit beoordelen wij met 7 sterren of meer. Kies de maat en vergelijk ze in kwaliteit. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze Trampoline Kieswijzer of u kunt contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag op weg.