Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 19,- - € 205,-
Van Aan
€ 205,-
€ 19,-
6 tot 10 jaar 1
10 jaar en ouder 1
Sport trampoline vanaf 14 jaar 1
Volwassenen 1
Toon meer Toon minder
160 kg
150 kg
130 kg
120 kg
110 kg
100 kg
80 kg
70 kg
135 kg
0 tot 2 jaar 8
2 tot 4 jaar 15
4 tot 6 jaar 67
6 tot 8 jaar 5
8 jaar en langer 2
Toon meer Toon minder
Klein 19
Middel 31
Groot 36
Akrobat 16
Avyna 24
Berg 29
Etan 4
Exit 1
Salta 15
Game on Sport 6
12Springs 1
Toon meer Toon minder
Ja 96
Nee 1
Ja, afhalen nu mogelijk 22
3 1
4 7
5 17
6 1
7 30
8 34
9 7
Toon meer Toon minder
Rond 42
Rechthoekig 37
Ovaal 8

97 producten

97 producten

Afdekhoezen

Hoewel elke trampoline weersbestendig is, is een trampoline afdekhoes een waardevolle aanvulling. Doordat hij over de rand, springmat en veren gaat, beschermd hij de onderdelen tegen straling van de zon, regen en andere weersinvloeden. Hierdoor blijven de onderdelen langer mooi en zullen deze langer mee gaan. Een trampoline hoes is handig omdat hij zorgt dat de trampoline na een regenbui zo goed als droog is en na het verwijderen hiervan kan er vrijwel direct gesprongen worden. Houd er wel rekening mee dat elke trampolinehoes een of meerdere afgewerkte gaatjes heeft. Hierdoor kan het water weglopen na een regenbui door de gaatjes zodat er geen grote laag water op blijft staan. De springmat zal, naar mate deze verder is ingesprongen, het water gemakkelijker doorlaten. Tevens kan het trampoline afdekzeil alles netjes schoonhouden. Doordat de rand en de springmat beschermt worden kan er geen vuil, bladeren of vogelpoep op vallen en kan er dus tevens altijd direct gesprongen worden. Ten slotte kan hetook tegen lichte schade beschermen. Wanneer er onverhoopt iets scherps, zoals een tak of iets anders, op de trampoline valt en er ligt een trampoline hoes op, dan kan beschermt hij ook tegen deze lichte schade.

97 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
  1. GameOn Sport Trampoline hoes 244 cm Blauw
    Game on Sport opbouw Trampoline hoes 423cm Blauw
    € 34,95
    Voorraad: 1 op voorraad
    Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
Geen producten meer gevonden

Soorten trampoline hoezen

Ons assortiment bestaat uit een heel divers aanbod. We hebben ronde, rechthoekige en ovale modellen in bijna alle verschillende maten. Verder zijn er veel verschillende kwaliteiten. Onze basis trampoline hoezen zijn gemaakt van PE. Dit is een soort bouwzeil en is minder duurzaam bij intensief gebruik. Onze betere zijn gemaakt van PVC. Dit is in veel verschillende diktes bij ons te vinden. Hoe beter het PVC materiaal hoe duurzamer de trampoline hoes is. Ten slotte zijn er nog diverse kleuren beschikbaar zodat er voor elke tuin een mooie passende bij zit. Voor de juiste maat heeft u altijd de maat van buitenkant frame tot buitenkant frame nodig.

Een trampoline hoes voor ieder model

Voor elke model is een trampoline beschermhoes beschikbaar. Bij sommige is het echter makkelijker te plaatsen dan bij de andere. De afdekhoes wordt over het randkussen en springdoek heen gelegd en wordt door middel van haakjes of elastieken bevestigd aan het frame of de veren. Indien een veiligheidsnet aanwezig is, gaat de trampoline hoes niet over het net, maar wordt deze hier onder bevestigd. Bij sommige modellen zal het net aan de onderkant los gehaald moeten worden. Voor inground trampoline zijn ook de meeste hoezen gewoon geschikt. Kies je voor een gewone afdekhoes? Dan raden wij aan om een speciale verankeringset aan te schaffen voor een makkelijke montage. Echter voor een Exit supreme ground level trampoline is alleen de originele trampoline afdekhoeshoes hiervoor geschikt.