• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Waarom een Trampoline hoes kopen?

Hoewel elke trampoline weersbestendig is, is de trampoline hoes een bewezen accessoire. Doordat hij over de rand, springmat en veren heen gaat beschermd hij deze onderdelen extra tegen de straling van de zon winterse invloeden of andere weersinvloeden. Hierdoor blijven de onderdelen langer mooi en zullen ze langer mee gaan.
Daarnaast is een trampoline hoes handig omdat hij zorgt dat de trampoline na een regenbui zo goed als droog is en na het verwijderen hiervan kan er vrijwel direct gesprongen worden. Houdt u er alstublieft rekening mee dat elke trampolinehoes een of meerdere afgewerkte gaatjes heeft. Hierdoor kan het water toch weglopen na een regenbui door het gat/ de gaatjes zodat er geen grote laag water op kan blijven staan. De springmat zal naar mate hij verder is ingesprongen het water ook gemakkelijk doorlaten.
Tevens kan het trampoline afdekzeil alles netjes schoonhouden. Doordat de rand en de springmat beschermt worden kan er geen vuil, bladeren of vogelpoep op vallen en kan er dus tevens altijd direct gesprongen worden.
Ten slotte kan hetook tegen lichte schade beschermen. Wanneer er onverhoopt iets scherps, zoals een tak of iets anders, op de trampoline valt en er ligt een trampoline hoes op, dan kan beschermt hij ook tegen deze lichte schade.

Verschillende soorten trampoline hoes.

Ons assortiment bestaat uit een heel divers aanbod. We hebben ronde, rechthoekige en ovale modellen in bijna alle verschillende maten. Verder zijn er veel verschillende kwaliteiten. Onze basis trampoline hoezen zijn gemaakt van PE. Dit is een soort bouwzeil en is minder duurzaam bij intensief gebruik. Onze betere zijn gemaakt van PVC. Dit is in veel verschillende diktes bij ons te vinden. Hoe beter het PVC materiaal hoe duurzamer de trampoline hoes is. Ten slotte zijn er nog diverse kleuren beschikbaar zodat er voor elke tuin een mooie passende bij zit. Voor de juiste maat heeft u altijd de maat van buitenkant frame tot buitenkant frame nodig.

Voor welke modellen geschikt?

Voor elke model is een trampoline beschermhoes beschikbaar. Bij sommige is het echter makkelijker te plaatsen dan bij de andere. Hij wordt over het randkussen en springdoek heen gelegd en wordt door middel van haakjes of elastieken bevestigd aan het frame of de veren.
Wanneer er een veiligheidsnet aanwezig is, gaat de trampoline hoes hier niet overheen maar wordt er onderdoor bevestigd. Bij sommige modellen zal het net aan de onderkant los gehaald moeten worden. Voor inground trampoline zijn ook de meeste hoezen gewoon geschikt. Wanneer u kiest voor een gewone hoes raden wij aan om er een speciale verankeringset bij aan te schaffen voor een makkelijke montage. Echter voor een Exit supreme ground level trampoline is alleen de originele trampoline afdekhoeshoes hiervoor geschikt. 
Hierboven kunt u zich verder navigeren; kies de vorm, de afmeting en vergelijk de ze in verschillende kwaliteiten.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 126

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 126

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4