'

Rechthoekige flatlevel trampolines

De rechthoekige flatlevel trampolines zijn heel mooi in vrijwel elke tuin te integreren. Ze worden volledig gelijk met het maaiveld ingegraven en zijn daardoor mooi en extra veilig. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale springmat die extra veel lucht door laat. Houdt er wel rekening mee dat er een vrije valruimte dient te worden aangehouden van circa 100 cm.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 81

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 81

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Nieuwe Trend! De rechthoekige flatground trampoline.

Al vele jaren wordt ons als trampoline specialist gevraagd of er geen trampolines zijn die gelijk met het maaiveld ingegraven kunnen worden. Helaas was dat tot niet zo lang geleden niet mogelijk. Maar nu wel. Er zijn speciale flatlevel trampolines die vlak met het maaiveld geplaatst kunnen worden. Deze platte ingraaf trampolines zijn extra veilig en extra mooi. Doordat ze helemaal geïntegreerd zijn in het maaiveld vallen ze nog minder op. Ook is de opstap en afstap gemakkelijker en veiliger omdat er geen verschil in hoogte meer is. Deze extra lage inbouw trampoline zorgt er tevens voor dat de kinderen nog minder snel boven de schutting uitkomen tijdens het springen. Zo hebben uw buren ook voordeel aan de flatlevel trampoline die volledig is ingegraven.

Waarom een speciale flatlevel trampoline?

Een gewone inground trampoline kan helaas niet volledig ingegraven worden zodat hij gelijk met het maaiveld geplaatst kan worden. Wanneer u dit wel doet zal de trampoline vacuüm zuigen, wordt de sprong gedempt, en gaat het randkussen heel erg klapperen. Hierdoor springt hij dus niet lekker, maar ook niet hoog. Tevens zullen de onderdelen veel sneller slijten. Daarom zijn er nu speciale flatlevel trampolines ontwikkeld voor het volledig integreren in de tuin. Deze hebben een grover geweven springmat waardoor er gemakkelijk lucht kan ontsnappen door de mat tijdens het springen. Tevens is er een systeem ontwikkeld bij het randkussen waardoor er daar ook extra lucht kan ontsnappen en deze niet gaat klapperen.

De verschillende opties flatlevel modellen.

Momenteel is er in de rechthoekige flatlevel trampolines steeds meer keuze beschikbaar. We hebben nu 5 merken in ons assortiment die platte ingraaf trampolines hebben ontwikkeld. Dit zijn Akrobat flat to the ground, Avyna Flatlevel, Berg flatground, Exit Groundlevel en Salta Royal Baseground. Akrobat heeft alleen topkwaliteit flatlevel trampolines. Verder heeft akrobat wel de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf de kleur uit te kiezen. Ook avyna heeft alleen topkwaliteit producten voor optimaal springplezier in verschillende kleuren. Berg heeft de Ultim Elite flatlevel. Deze is erg groot en uiterst duurzaam. Exit heeft een topkwaliteit (supreme) en een middenklasse (interra). Ten slotte is de Salta een goede middenklasse trampoline  Om te bepalen welk model er bij u past kunt u eventueel een kijkje nemen bij onze kieshulp. Hiermee kunt u bepalen wat u belangrijk vindt zodat de keuze voor u vergemakkelijkt wordt. Wilt u toch meer keuze hebben dan raden wij u een ronde flatlevel trampoline aan. Hierin is het assortiment al wat ruimer en dus is de kans groot dat u vindt wat bij u past. Komt u er onverhoopt toch niet uit, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen  met een van onze medewerkers. Zij staan graag voor u klaar om u te helpen en begeleiden in uw keuze.