'

Sidijk Airtrampoline voor commercieel gebruik.

Op zoek naar een airtrampoline voor commercieel gebruik zoals in jouw restaurant of op jouw camping? Wij hebben diverse mogelijkheden en veel verschillende maten beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor rond, of rechthoekig. Zelfs de vorm is volledig naar eigen wens te maken. Natuurlijk zijn er ook heel veel verschillende maten, groot of klein, zodat hij altijd perfect past op uw locatie. Standaard bestaat de airtrampoline uit een aantal gekleurde banen, maar het is ook mogelijk om jouw logo te plaatsen of hem volledig te voorzien van een full-colour design. Vraag naar alle mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Alles is gemaakt van de beste kwaliteit en hoogste duurzaamheid en nagenoeg onderhoudsvrij.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Uitermate veilige Airtrampoline voor jarenlang plezier

Onze airtrampolines zijn gemaakt van 900 gram per m² panamadoek dat hoogfrequent aan elkaar wordt gelast. Supersterk en nagenoeg luchtdicht, dus uitermate geschikt voor de airmountain ofwel springberg! Ze zijn geschikt voor intensief gebruik en staat garant voor jarenlang spring plezier voor uw gasten. Daarom is een airtrampoline of ‘airmountain’ is een echte aanwinst voor elk vakantiepark, restaurant, speeltuin of pretpark. 

Veiligheid heeft onze topprioriteit. Daarom worden al onze speeltoestellen ontworpen volgens de laatste veiligheidsnormen. Onze airtrampolines worden geproduceerd en geïnstalleerd volgens de WAS en de NEN- EN14960:2006 norm, en zijn bij oplevering voorzien van een keuringscertificaat.

Installatie van de springberg is gemakkelijk en zo geregeld.

Bij de installatie wordt het doek van de airtrampoline in een geul in de grond geplaatst en door middel van ondergrondse stalen buizen extra verankerd. Dan zullen er een ruime hoeveelheid grond over het zeil heen geplaatst en ligt de airtrampoline muurvast. Zet de blower aan en creëer van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat enorm veel jump plezier! Binnen één dag is jouw airtrampoline helemaal gebruiksklaar.