• Gratis verzending vanaf 49 euro
 • Bezorging waar en wanneer je wilt
 • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Ronde Trampoline met Net

Een ronde trampoline is de veiligste in zijn soort doordat je op een rond model vanzelf weer naar het midden toe geleid wordt. Maar wanneer je een val maakt vanaf zo een 2,50m op de grond, kan je jezelf toch flink bezeren. Voor deze situaties is de ronde trampoline met veiligheidsnet op de markt gekomen. Deze zorgt net even voor wat extra veiligheid. Ook is dit heel handig wanneer er obstakels in de buurt van dete gebruiken ruimtete vinden zijn, denk hier bijvoorbeeld aan tuinbanken of een hekje. Wanneer je een val zou maken op de grond doet dat uiteraard zeer, maar wanneer de val wordt gebroken door bijvoorbeeld een bankje, kan dit natuurlijk aanzienlijk meer schade aanrichten. In deze situatie raden wij een veiligheidsnet dan ook zeer aan.

Benodigde ruimte rondom

Wanneer er wordt gekozen voor een ronde trampoline met net is er minder vrije ruimte omheen nodig. Normaal adviseren wij een afstand van ongeveer 100 cm, maar bij een ronde trampoline met net kan dit terug worden gebracht naar ongeveer 50 cm. Hierdoor kan een groter model worden geplaatst en dus meer plezier worden beleeft tijdens het springen. Sommige netten hebben de aansluiting van het net aan de buitenrand andere midden op de rand of aan de binnenzijde. Alles is veilig, maar wanneer het buitenom is aangesloten, kan het veiligheidsnet iets verder buiten de trampoline uitwijken en is er meer vrije ruimte nodig.

Ruime keuze.

Alle merken bieden ronde trampolines met veiligheidsnet aan. Wij hebben ons assortiment zo samen gesteld dat wij voor ieders budget en ieders wensen een geschikte Ronde Trampoline met Net kunnen aanbieden. De verschillen zijn te vinden in de dikte en breedte van het randkussen, de veerkracht en lengte van de veren, de stevigheid en afwerking van het frame en ten slotte de ingang en materiaal van het veiligheidsnet. Kies de maat en vergelijk de kwaliteiten. U kunt ook gebruik maken van onze kieswijzer. Komt u er zelf niet uit, neem dan contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice of kijk op onze Trampoline Kieswijzer.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 215

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 215

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5