'

Rond met net

Een ronde opbouw trampoline met net staat altijd tussen de 50 en 100cm boven de grond en daarom worden deze altijd met een veiligheidsnet geleverd. Door de ronde vorm blijft de springer goed in het midden van de trampoline springen. Er zijn veel maten, soorten en kwaliteiten. Kies de juiste maat door te kijken naar de leeftijd van de kinderen die op de trampoline met net gaan springen. Hierbij geldt altijd hoe groter hoe leuker en hoe vaker hij gebruikt zal worden.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 183

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 183

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ronde opbouw trampoline met net

Een ronde trampoline is de veiligste in zijn soort. Door het ronde model wordt u vanzelf weer naar het midden toe geleid. Maar wanneer u een val maakt op de grond, kunt u zichzelf toch bezeren. Om deze reden is de ronde trampoline met veiligheidsnet op de markt gekomen. Het net zorgt voor extra veiligheid. Ook is het veiligheidsnet handig wanneer er obstakels in de buurt staan. Denk bijvoorbeeld aan tuinbanken of een hek. Wanneer u een val zou maken op de grond doet dat uiteraard zeer. Maar wanneer de val gebroken wordt  door een object, kan dit aanzienlijk meer schade aanrichten. In deze situatie raden wij een veiligheidsnet dan ook altijd aan.


Benodigde ruimte rond de trampoline

Wanneer er voor een ronde trampoline met veiligheidsnet wordt gekozen, is er minder vrije ruimte nodig. Normaal adviseren wij een afstand van ongeveer 200 cm, maar bij een ronde trampoline met net kan dit terug worden gebracht naar 50 cm. Hierdoor kan een groter model worden geplaatst en meer plezier worden beleeft tijdens het springen. Sommige netten hebben de aansluiting van het net aan de buitenrand andere midden op de rand of aan de binnenzijde. Alles is veilig, maar wanneer het buitenom is aangesloten, kan het veiligheidsnet iets verder buiten de trampoline uitwijken en is er meer vrije ruimte nodig.


Ruime keuze aan trampolines met veiligheidsnet

Alle merken bieden ronde trampolines met veiligheidsnet aan. Wij hebben ons assortiment zo samen gesteld dat wij voor ieder budget een geschikte ronde trampoline met veiligheidsnet bieden. De verschillen zijn te vinden in de dikte en breedte van het randkussen, de veerkracht en lengte van de veren, de stevigheid en afwerking van het frame en ten slotte de ingang en materiaal van het veiligheidsnet. Kies de maat en vergelijk de kwaliteit. U kunt ook gebruik maken van onze kieswijzer.