Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 338,00 - € 548,00
Van Aan
€ 548,00
€ 338,00
Tot 6 jaar 4
Sport trampoline vanaf 14 jaar 1
50 kg
4 tot 6 jaar 4
8 jaar en langer 1
Klein 5
Ja, compleet net 4
Nee, wel mogelijk 1
Avyna 1
Berg 4
Ja 5
6 4
8 1
Opbouw, standaard op poten 3
Inground, iets boven maaiveld 2
Rond 5

5 producten

5 producten

Trampolines 200 cm

Een kleine trampoline 200 cm kopen

Ons aanbod in voor een trampoline 200 cm is niet zo heel ruim. Als enige merk bieden wij de Avyna trampoline 200 cm. U kiest voor deze maat wanneer u niet zoveel ruimte heeft maar toch een kwaliteitstrampoline wenst. Deze maat is geschikt voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. De maat wordt bepaald door de diameter te meten van buiten frame tot buitenkant frame. Wanneer u kiest voor een trampoline met veiligheidsnet 200 cm komen daar de palen nog bij. Ons advies is om altijd een veiligheidsnet te gebruiken omdat de springers dan niet van de trampoline 200 cm af kunnen vallen. Houdt hierbij wel altijd een ruimte vrij van 50 cm. Als u toch geen veiligheidsnet wilt plaatsten om deze 40 cm hoge trampoline, houdt dan een vrije ruimte van minimaal één meter aan. Heeft u toch liever een iets grotere maatkijk dan eens bij ons diverse aanbod in verschillende trampoline 213 cm. Deze zijn iets voordeliger maar wel groter en minder duurzaam.

5 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Berg Favorit inground trampoline 200cm Grijs
  BERG Favorit inground trampoline 200cm Grijs
  € 338,99
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 2. BERG Favorit Trampoline met Veiligheidsnet Comfort 330 cm
  BERG Favorit Trampoline 200cm Comfort Grijs
  € 428,99
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 3. Avyna Pro-Line Trampoline met veiligheidsnet en hoes 200 cm Grijs
  Avyna Pro-Line Trampoline 200cm met net Grijs
  € 548,99
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
Geen producten meer gevonden

Avyna trampoline 200 cm staat voor kwaliteit en veiligheid

Als u een 2 meter trampoline wilt gaan plaatsen bieden wij in ins assortiment momenteel alleen opbouw trampolines met en zonder veiligheidsnet aan van het merk Avyna. Dit is een topkwaliteit merk die staan voor jaren lang veilig speelplezier. Door hun hoogwaardige afwerking en het gebruik van de materialen zijn hun 200 cm trampolines uiterst duurzaam en veilig. De keuze binnen deze trampolines 200 cm is op kleur. Wij bieden grijs, groen en camouflage aan. In kwaliteit zijn de kleuren gelijkwaardig dus gaat de kleur vooral om persoonlijke voorkeur. 

Het onderhoud

Door de hoogwaardige afwerking van de Avyna trampoline 200 cm kan deze altijd buiten blijven staan. Ze kunnen tegen weersinvloeden van buitenaf. Toch raden wij aan om de duurzaamheid nog te verlengen, een trampoline hoes 200 cm te gaan gebruiken. Deze beschermt de rand, de veren en de springmat waardoor hij nog langer mee zal gaan. Verder is ons advies om de rand en de springmat regelmatig schoon te maken. Dit kunt u het beste doen met een emmer met lauwwarm water, zonder zeep en een huishouddoekje. Liever géén zeep gebruiken en ook geen schuurspons. Dit kan schade brengen aan het randkussen en hierdoor eerder stuk gaan. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de trampoline 200 cm af te breken in de winter, al zult u zien dat de kinderen ook in de winter met mooi weer lekker willen springen.