Ronde inground trampoline zonder net

Deze modellen zijn uitermate veilig. Door de lage instap kunnen de kinderen er gemakkelijk op en af stappen. Er zal wel altijd een komvormige kuil gegraven moeten worden van ca 40 cm kleiner dan de trampoline zelf. Doordat de ronde inground trampoline zonder net laag bij de grond staat, is hij ook niet zo opvallend in de tuin. Houdt u bij het kiezen van de juiste maat rekening met de vrije ruimte om de trampoline heen van minimaal 100cm. Over het algemeen geldt, hoe groter de trampoline hoe leuker hij is en hoe meer hij gebruikt zal worden.

Let op: Inground trampolines mogen vanaf 1 januari 2021 voor kinderen tot 14 jaar niet meer geplaatst worden zonder veiligheidsnet. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 95

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 95

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een ronde inground trampoline kopen

De ronde inground trampoline staat garant voor ultieme veiligheid en optimaal springgenot. De ronde vorm biedt de beste springkwaliteit door de soepelheid van gelijke verenspanning. Daarbij worden de kinderen door de gelijke spanning op de veren altijd weer terug naar het midden gedreven. Hierdoor kunnen ze dus bijna niet van de ronde inground trampoline afvallen. Wanneer ze onverhoopt toch naast de trampoline terecht komen heeft het ingegraven model het voordeel dat hij laag bij de grond staat. Hierdoor zal de blessure kans tot minimaal gereduceerd worden. Daarbij wordt er ook vaak gekozen voor een inbouw model om hem minder op te laten vallen in de tuin. 

Welke maat inground trampoline?

Bij een ronde inground trampoline geld in de meeste gevallen hoe groter: hoe leuker en hoe veiliger. Echter voor kleine kinderen tot en met 6 jaar adviseren wij er een trampoline van maximaal 330 cm. Dit omdat de kans bestaat dat hij te zwaar gaat springen en dat ze niet erg hoog kunnen komen. Het is van belang dat er bij het bepalen van de maat rekening gehouden wordt met de benodigde ruimte om de ronde inground trampoline heen. Houdt u er rekening mee om ongeveer één meter eromheen vrij te houden voor optimale veiligheid. Welke maat er ook wordt gekozen, ons advies is altijd om één kind tegelijk te laten springen om lancering en daarmee ongelukken te voorkomen. De maat wordt gemeten van buitenkant frame tot buitenkant frame.

De kwaliteit

Bijna al onze merken hebben ook speciale ingraaf modellen ontwikkeld. Dit vergemakkelijkt het ingraven door de korte pootjes en hoeft er minder gegraven te worden. Alle ronde inground trampolines zijn veilig maar let wel hoe hoger de kwaliteit en veiliger het product. De 4 sterren modellen zijn onze instapmodellen voor een scherpe prijs. De 5 en de 6 sterren zijn onze middenklassers en bieden extra veiligheid en duurzaamheid. Onze toppers zijn de ronde inground trampolines van 7 sterren of meer. Deze bieden optimale veiligheid en duurzaamheid. Hiermee bent u verzekerd van jarenlang springplezier. Kies hierboven de maat en vergelijk onze modellen in kwaliteit. Komt u er toch niet uit kunt u ook gebruik maken van onze Trampoline Kieswijzer of u kunt voor advies contact met ons opnemen via de mail of telefonisch, dan helpen wij u graag op weg.