Kom proefspringen in onze showtuin

Jullie zijn welkom in de showtuin van Trampolineland!

Onze showtuin staat voor jullie klaar! Meer dan 20 trampolines kun je bij ons uitproberen. Laat de kinderen lekker rondspringen en jij kunt als ouder rustig de beste keuze maken wat betreft de aanschaf van dit prachtige speelgoed. Uit ervaring weten wij dat dit het best gebruikte speelgoed is. Kortom een goede investering!

Welke keuze trampoline kun je maken?

Voor elke tuin hebben wij een geschikte maat trampoline. Kies je voor rechthoekig, rond of misschien wel ovaal? Wil je hem boven de grond of misschien toch liever in de grond?

Maar, is dit dan ook geschikt voor diegene die erop gaan springen? Vaak wordt een trampoline aangeschaft voor de kinderen. De leeftijd van de kinderen en waarvoor hij gebruikt gaat worden is natuurlijk van belang. Als kinderen sporten beoefenen als turnen of freerunning dan is een trampoline die in een hogere klasse zit vaak gewenst zodat je een soepelere sprong hebt.

Heb jij een kleine tuin en kinderen onder de 5 jaar? Dan is een Salta basis- of middenklasse model of Etan Hi-Flyer middenklasse model geschikt voor jou. We hebben diverse ronde en rechthoekige modellen die ook komen in kleinere afmetingen. Deze trampolines hebben een duurzaamheid van een jaar of 5. Bij kleinere maten zijn de veren vaak kort. Dit zorgt voor een mindere soepele sprong. Voor jonge kinderen juist prettig maar voor de wat oudere kindjes minder leuk. Hou hier rekening mee met de aanschaf. Daarom is het zo leuk om bij ons in de showroom trampolines te testen, dan weet je zeker dat je de juiste trampoline kiest die past bij jouw wensen én die van de kinderen.   trampoline met net

Wil je dat de trampoline langer meegaat dan 5 jaar maar heb je een kleine tuin? Kijk dan naar de Avyna pro-line of Etan premium of kom ze testen in de showtuin.

Heb jij een prima formaat tuin en wil je graag een trampoline die wat langer leuk is voor de kinderen? Kies er dan een met een diameter van 305 of groter of ga voor een rechthoekige van 214x305cm.

Wil je een trampoline van dit formaat die wat langer mee gaat en denk je erover om hem in te graven in de tuin. Misschien is het dan goed om te overwegen om een iets duurder model te kiezen. Ook hier hebben wij diverse voorbeelden van opgesteld staan in onze showtuin. Bijvoorbeeld van Exit, Berg, Avyna of Akrobat. Deze zijn qua materialen vaak wat steviger en netter afgewerkt. (Laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat!) Vaak zien en voelen mensen dit ook als ze bij ons in de showtuin zijn. 

Eerlijk en goed advies.  

Wij raden dan ook aan om even bij ons langs te komen in de showtuin, een trampoline is een leuke maar ook vaak grote investering dus het is fijn om de beste keuze voor jullie situatie te maken. Wij helpen hier graag bij en staan echt garant voor een eerlijk advies en verkopen alleen merken die voldoen aan kwaliteitseisen dus of je nou voor een basis model gaat of een top klasse, bij ons zit je altijd goed!

Heb jij een grote tuin en kan het jou niet gek genoeg? Kijk dan eens naar een inground of flatground van Berg, Avyna of Akrobat. Dit zijn kwalitatief de beste trampolines. Sommige gaan wel 10 jaar of langer mee! Je kunt natuurlijk zelf aan de slag of een hovenier vragen dit te doen voor je. Zo weet je zeker dat hij goed wordt geplaatst. Flatlevel trampoline

Een paar jaar geleden zag je overal trampolines met groene of blauwe randen. Inmiddels is zwart, antraciet en grijs geliefd. Omdat trampolines zo lang mee gaan en leuk blijven wordt het steeds belangrijker dat het bij het design van de tuin past. 

Ook zien we steeds vaker trampolines op openbare plekken. Denk hierbij aan de kinderopvang, camping, vakantiepark of horeca gelegenheid. In dat geval is het gewenst om voor een gecertifieerde trampoline te gaan. Deze zijn van het merk Avyna of de Akrobat Primus Premium. 

Kom langs in onze showtuin en leer nog veel meer over onze trampolines