Inground Trampoline met net

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 185

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 185

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inground trampoline met net kopen.

De Inground trampoline met net wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen omdat hij zorg draagt voor de ultieme veiligheid tijden het springen en het op en af klimmen. Door het veiligheidsnet kan er nooit van de inground trampoline met net worden afgevallen wanneer deze volledig is afgesloten door de rits of overlappende flap. Daarbij heeft het veiligheidsnet als voordeel dat er in plaats van 100 cm slechts 50 cm vrije ruimte benodigd is en er in sommige gevallen kan hierdoor een groter model geplaatst worden. Door het lage model is het op en af klimmen van de inground trampoline met net simpel, snel en veilig. Tevens wordt hij enigszins aan het zicht onttrokken omdat hij veel lager bij de grond staat en dus minder groot in de tuin lijkt.

Het graven is gemakkelijk.

De inground trampolines met net hebben een speciaal ontwerp waardoor het ingraven veel gemakkelijker word. Ze hebben korte pootjes van ongeveer 20 cm boven het maaiveld. Om deze pootjes stevig te plaatsen wordt de kuil gegraven 15 cm binnen de pootjes. Het gat wordt hierdoor kleiner dan de trampoline. Tevens kan er een komvormige kuil gemaakt worden. Hierdoor is het aanzienlijk minder graafwerk en staat hij toch heel stevig. Het veiligheidsnet van deze inground trampolines zijn speciaal ontworpen voor een veilige en stevige plaatsing.

Het assortiment

Er is een ruime keuzen binnen de Inground trampolines met veiligheidsnet. Zo kunt u kiezen voor een ronde, rechthoekige of ovale variant. Elke vorm heeft zijn eigen voordelen. Rond is extra veilig, rechthoek is makkelijker in de tuin te plaatsen en ovaal is uniek. Daarnaast zijn er diverse maten beschikbaar zodat we er een hebben voor elke tuin. De maat wordt bepaald door te meten van buitenkant frame tot buitenkant frame. De verschillende kwaliteiten die wij aanbieden zorgen ervoor dat wij een inground trampoline met net kunnen aanbieden voor ieders budget. We hebben instapmodellen, middenklassers, en topkwaliteiten. Het verschil zit hem dan in de lengte en dikte van de veren en het randkussen, de dikte en mate van galvanisatie van het frame en de afwerking van het veiligheidsnet. Kies de vorm, kies de maat en kies de kwaliteit. Komt u er niet gelijk uit, kijk dan bij onze Trampoline Kieswijzer of neem contact op met onze klantenservice.