'

Rechthoek ingraaf met net

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom een rechthoekige ingraaf trampoline met veiligheidsnet kopen?

Uw trampoline ingraven en een veiligheidsnet plaatsen is de meest veilige keuze. De rechthoekige ingraaf trampoline met veiligheidsnet staat laag bij de grond waardoor de springers en makkelijk op en af kunnen klimmen en er geen trapje voor nodig is. Doordat hij laag bij de grond staat wordt hij gedeeltelijk uit het zicht onttrokken waardoor het fraaier staat in de tuin. De rechthoekige vorm is tevens erg strak te plaatsen door de vormgeving en neemt hierdoor minder ruimte in beslag dan een ronde ingraaf trampoline met veiligheidsnet en er kan vaak een groter model geplaatst worden. Wanneer u kiest voor een veiligheidsnet kunnen de springers nooit van de rechthoekige ingraaf trampoline met net afvallen waardoor het extra veilig is.


De juiste maat rechthoekige ingraaf trampoline met net

De maten van onze rechthoekige ingraaf trampolines met net worden bepaald van buitenkant frame tot buitenkant frame. Houdt u rekening met de vrije ruimte rondom die nodig is. Ons advies voor een rechthoekige ingraaf trampoline met veiligheidsnet is minimaal 50cm. Echter geldt hoe meer ruimte hoe veiliger omdat een net bij een eventuele val erin naar buiten vormt. Tevens is het afhankelijk van hoe het net bevestigd is. Sommige netten zitten aan de binnenkant van het randkussen, andere in het midden of helemaal aan de buitenkant. Hoe verder het net aan de buitenzijde van de rand bevestigd is hoe meer vrije ruimte om de rechthoekige ingraaf trampoline met net nodig is. Kijk wel of u een zo groot mogelijke ingraaf trampoline neer kan zetten omdat deze meer en langer gebruikt zullen worden. Hoe groter hoe leuker en veiliger het springen is en hoe vaker hij gebruikt zal worden.


De kwaliteit

Als u de juiste maat heeft bepaald heeft u nog keuze in verschillende kwaliteiten. Al onze rechthoekige ingraaf trampolines met net zijn veilig. Echter geldt wel hoe hoger de kwaliteitsklasse hoe duurzamer en veiliger het product is omdat er betere materialen zijn gebruikt voor het randkussen, de veren en het frame. Let bij het kiezen onder andere op de volgende punten; de dikte en de breedte van de trampoline rand de dikte en het materiaal van de trampoline rand, de dikte en mate van galvanisatie van het staal van de veren en het frame, het aantal en de lengte van de veren, de ingang van het veiligheidsnet en de bevestiging van het veiligheidsnet. Voor meer informatie over de verschillende kwaliteiten kunt u onze kieswijzer raadplegen of contact opnemen met een van onze medewerkers.