• Gratis verzending vanaf 49 euro
 • Bezorging waar en wanneer je wilt
 • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Montage service door trampolineland.nl

Heeft u geen tijd of zin heeft om de trampoline zelf te monteren en installeren? Dan kunt u onze monteurs inschakelen. Zij plaatsen de trampoline professioneel en deskundig bij u in de tuin zodat het altijd veilig en stabiel staat. Meestal komen de monteurs met zijn tweeën en zijn meestal 1 tot 2,5 uur bezig met het monteren van de trampoline. De duur is echter afhankelijk van het model trampoline, of er wel of geen veiligheidsnet bij gemonteerd dient te worden en eventueel meerwerk. Meestal kunnen onze monteurs binnen 2 weken de trampoline bij u plaatsen. Ons streven is echter om de montage binnen 1 week voor u in te plannen. We maken in overleg met u een afspraak en geven aan hoe laat we er ongeveer zijn. U kunt ook altijd een gewenste afleverdatum of afhaaldatum opgeven bij uw bestelling dan kunnen we daar proberen rekening mee houden. Eventueel is het ook mogelijk om de trampoline te monteren wanneer u niet thuis bent de betaling dient dan te zijn voldaan en de plaats moet goed bereikbaar en aangegeven zijn.

De kosten en voorwaarden voor onze montage service.

De exacte prijs is echter afhankelijk van de afstand die de monteurs moeten afleggen. De voorrijkosten zijn inbegrepen binnen een straal van 30km vanaf Vijfhuizen. In verband met de reistijd en brandstof rekenen we een toeslag in de voorrijkosten voor langere afstanden. De toeslag is €. 1,50 per km, zowel heen als terug buiten een straal van 30 km. Levering is standaard op de begane grond en op een goed bereikbare plaats. Montage op een etage zoals bijvoorbeeld dakterras is mogelijk in overleg en wellicht tegen een meerprijs. Hierover kunt u meer informatie inwinnen via onze klantenservice. Is de plaats niet goed bereikbaar? Dan kunnen we ook overleggen en kijken wat onze mogelijkheden hierin zijn. Voor een volledige all-in service van een inground trampoline verwijzen wij u door naar onze speciale pagina voor ingraaf serviceWilt u zelf de graaf werkzaamheden uitvoeren maar wel dat wij de trampoline professioneel voor u plaatsen dan zijn daar uiteraard ook mogelijkheden voor. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op perfect gegraven kuil waarbij geen meerwerk nodig is. 

Let op! De hierboven genoemde prijzen zijn alleen geldig wanneer er wordt voldaan aan de onderstaande voorwaarden:

 • Levering en montage vinden gelijktijdig plaats
 • Montage op de begane grond
 • Montage van een trampoline uit ons assortiment
 • De plaats is vrij toegankelijk (met steekwagen)
 • De plaats is vrij van takken en andere begroeiing (minimaal 4 meter)
 • De plaats is vrij van andere spullen en items
 • De plaats is redelijk waterpas
 • Er gelden geen parkeerkosten.
 • Indien van toepassing: Kuil is goed gegraven voor de inground of flatground trampoline.

Wilt u er aub voor zorgen dat u aan bovenstaande verwachtingen voldoet voordat de monteur er is zodat u en de monteur niet voor verassingen komen te staan.

Meerwerk: Als er meerwerk op locatie nodig is kan dat in overleg gedaan worden, zoals het egaliseren van de grond voor de plaatsing van een trampoline of het weghalen van een struik. De kosten hiervan zijn in overleg.

De montage toch zelf doen?

Trampoline met Veiligheidsnet:

 1. Plaats eerst de trampoline zoals hierboven beschreven.
 2. Leg de juiste buizen klaar bij de poten van de trampoline
 3. Plaats de juiste dopjes op de buizen.
 4. Bevestig de onderste buis van het veiligheidsnet aan het frame van de trampoline met de bijgeleverde beugels en/ of schroeven.
 5. Plaats de bovenste delen van de palen op de onderste delen.
 6. Leg het net uit op de trampoline
 7. Plaats het net op de palen (hierin zijn verschillende systemen)
 8. Trek de touwtjes of elastiekjes strak aan zodat het net mooi, veilig en strak staat.
 9. Uw trampoline met veiligheidsnet is klaar om te springen.

=======================================

1

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

19 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

19 Artikel(en)