'

Alle rechthoekige trampolines

Hier vindt u diverse mogelijkheden en ons uitgebreide aanbod voor onze rechthoekige trampolines. Zo kunt u er bij ons voor kiezen om een rechthoekige trampoline met net uit te zoeken maar u kunt er ook voor kiezen om voor een rechthoekig inground model met of zonder net te gaan. Ons advies luidt dat wij altijd een veiligheidsnet aanraden. Echter bij een rechthoek inground trampoline kan er ook gekozen worden voor een vrije ruimte om de trampoline heen van minimaal 1 meter. Wel geldt hoe meer ruimte hoe veiliger. Het voordeel van een opbouw met net is dat hij makkelijker te plaatsen en te verplaatsen is. Echter staat hij wel veel hoger boven de grond en is een trapje en veiligheidsnet altijd aan te raden voor een veilig op en af klim. Een inbouw trampoline met of zonder net wordt geplaatst en blijft altijd staan, echter is de instap van deze inbouw wel veel lager en dus veiliger.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 191

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 191

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarom een rechthoekige trampoline?

Rechthoekige trampolines hebben als voordeel dat ze makkelijker in een kleine tuin neergezet kunnen worden. Door de vorm passen ze vaak beter waardoor er in deze gevallen voor een grotere gekozen kan worden. Over het algemeen geldt hoe groter hoe leuker waardoor hij vaker gebruikt zal worden. Tevens geeft de rechthoekige vorm ook een strakkere vormgeving in de tuin waardoor hij minder opvalt. Inmiddels is er bijna net zoveel keus in ronde als in rechthoekige trampolines alleen zien we dat rechthoekige modellen vaak iets duurder zijn dan de ronde uitvoeringen. Verder kan er doordat er niet overal gelijke spanning is op de veren voor de rechthoekige vorm met een rechthoekige trampoline makkelijker op 1 plek gesprongen worden. Hoewel wij aanraden om slechts met één persoon tegelijk de trampoline te gebruiken is bij een rechthoekige de kans op botsen iets kleiner. Bij een ronde worden de springers meer naar het midden gedreven. Echter is de kans van eraf vallen bij een ronde trampoline kleiner.

De verschillende kwaliteiten

Alle rechthoekige trampolines in ons assortiment zijn uiterst veilig en duurzaam. Wel geldt dat hoe hoger de kwaliteitsklasse hoe veiliger en duurzamer de rechthoekige trampoline. Deze heeft dan over het algemeen betere veren, die lekkerder springen, een dikker en breder randkussen waardoor de veren goed afgeschermd zijn, en een zeer zwaar afgewerkt frame waardoor deze heel lang mee gaat. Onze modellen zijn vanaf 4 sterren, dit is onze basis kwaliteit, de 5 en 6 sterren zijn onze middenklassers, de 7 en 8 sterren de topklasse en de 9 sterren topklasse die ook in het openbaar ingezet kunnen worden. Wilt u meer informatie dan kunt u onze kieswijzer raadplegen.