'

Inground met net 430 cm

De trampoline ingraven met net eromheen maakt de trampoline veiliger en netter. De trampoline is dan laag bij de grond waardoor hij minder opvalt in de tuin. Toch kan er niemand naast vallen. Steeds vaker wordt een inground trampoline ook met net gekocht.

De Inground trampoline met net 430 heeft standaard kortere poten. Deze poten blijven buiten de kuil en hoeven daardoor niet te worden ingegraven. De omtrek van de kuil wordt daardoor kleiner en is daarom komvormig in plaats van cilindrisch. Dit heeft als gevolg dat er soms maar een kwart van de hoeveelheid grond hoeft te worden uitgegraven. Zo kunt u met de inground trampoline makkelijker de trampoline ingraven!

Staat uw inground trampoline 430 cm dichtbij en muur, hekwerk, stenen, terras pad of onbeveilige obstakels, zorg dan voor extra veiligheid en kies voor een Inground trampoline met net!

De Inground trampoline met net 430 cm is een extra grote trampoline. Deze trampoline 430 cm is een zeer grote maat met een ruim formaat springoppervlak. Deze inground trampoline met net 430 cm heeft de extra veiligheid van een ronde trampoline waarbij de springer makkelijker terug naar het midden springt.

Hieronder kunt u een keuze maken uit onze Inground trampolines 430 cm, en vergelijk de inground trampoline in verschillende kwaliteiten.

De afmeting van de trampoline is de diagonale buitenmaat van frame tot frame.

Hulp nodig bij het kiezen? Trampoline Kieswijzer

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2