Waar is het filiaal van trampolineland.nl? 
Wij hebben één winkel/filiaal. Ons adres is Vijfhuizerdijk 181, 2141 BJ Vijfhuizen.

Wat zijn de openingstijden van de winkel?
De openingstijden staan aangegeven onderaan op onze website (en deze pagina). 

Zijn er ook showmodellen - demomodellen om te bekijken en te proberen? 
In onze showtuin hebben wij een uitgebreid assortiment trampolines opgesteld staan. inmiddels hebben wij ongeveer 35 verschillende modellen staan om te bekijken en/of proef te springen. Zo kunt u bij ons altijd een het product dat u zoekt of een vergelijkbaar model bekijken en uittesten. Kijk hier voor een overzicht van al onze demo modellen.
Het is mogelijk om de modellen te bekijken en testen:
U moet hiervoor ivm Covidmaatregelen een afspraak maken, dit kan telefonisch op 023-3030900, via email of het afspraak contactformulier.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
Er zijn diverse mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Onderaan deze pagina vind u ons telefoonnummer, e-mailadres, contactadres en Whatsapp. Het is tevens mogelijk om ons contactformulier in te vullen. 

Is er ook koopavond?
Nee, we hebben helaas geen koopavond.

Hoe lang bestaat het bedrijf al? 
Ons bedrijf is begonnen als Tjettronics BV en is opgericht op 1 juli 1998. In 2004 zijn wij verder gegaan onder de handelsnaam Trampolineland.nl met een ruim assortiment aan diverse kwaliteitstrampolines. Sinds februari 2016 zijn wij verder uitgebreid en hebben ons naast trampolines tevens gespecialiseerd in andere grote speeltoestellen, zoals tafelvoetbal, tafeltennis, airhockey, springkussens, sjoelbakken en pooltafels en gaan verder onder de overkoepelende organisatie Funty.