Berg Trampoline generation bounce

 

Berg Trampoline Generation Bounce. Spring hoger, Test jezelf!

Iedere Berg trampoline is uniek en daarom hebben ze voor elke generatie de perfecte bounce. Door het zeer uitgebreide assortiment is er voor iedere generatie een geschikte Berg trampoline te vinden. Wilt u rond, rechthoekig of ovaal? Bij Berg hebben ze het allemaal! Ze staan voor kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en natuurlijk een perfecte sprong. Daarom bieden zij alleen maar kwaliteitstrampolines aan die voor jaren springplezier staan. Ze hebben dit jaar het assortiment flink uitgebreid met nieuwe maten in de rechthoekige en ovale modellen. Ook hebben ze voor de beste springers het optionele veiligheidsnet verhoogd zodat zelfs de geoefende springer niet zomaar boven het net uit kan komen tijdens zijn fantastisch hoge bounce. Behoor jij tot de top van Nederland? Kies dan voor het Deluxe XL-veiligheidsnet. 

Kom je bij ons test springen? Dan weten wij zeker dat jij de perfecte Berg trampoline vindt! Momenteel kun je bij ons de Berg Ultim Champion 330 Deluxe groen, Berg Ultim Favorit 280 grijs, Berg champion 270cm Deluxe, Berg inground champion 330 grijs en de Berg inground favorit 200cm grijs komen bekijken en/of testen.

Heb je geen mogelijkheid om bij ons te komen proefspringen? Kies dan hier jouw perfecte Berg trampoline of neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je toch meer weten dan kun je natuurlijk de Berg videos op Youtube bekijken, of ga direct naar het Youtube kanaal van Berg

Berg Trampoline generation bounce

Berg trampolines Gezien op TV!

Vergelijk, kies, spring

Berg Favorit trampolines.

De Berg Favorit trampolines zijn het instap model maar is al hoger in kwaliteit en veiligheid dan veel concurrerende merken.  Door het hoogwaardige randkussen worden de goldspring solo veren veilig beschermd. Het eventuele comfort veiligheidsnet heeft een zelfsluitende ingang en is daarom uitermate veilig en duurzaam. De Berg favorit is beschikbaar in groen of grijs in een ronde, rechthoekige of zelfs een ovale vorm in diverse maten. Ook kunt u er zelf voor kiezen om de trampoline in te graven of niet met de speciale Berg Favorit inground trampolines.

Berg Champion trampolines

Berg Champion trampolines zijn echt een flinke stap omhoog in elk opzicht. Zo hebben deze modellen allemaal een extra dik gevuld randkussen van maar liefst 3 cm dik en lekker breed waarmee de Twin-spring veren volledig worden afgeschermd. Het twinspring systeem geeft een grotere perfecte sprong oppervlakte dan een trampoline met gewone veren. Ook geeft het extra bounce waardoor er hoger gesprongen kan worden, zeker in combinatie met de air-flow springmat. Deze mat zorgt voor minder weerstand tijdens het springen waardoor voor every generation the prefect bounce kan worden behaald. Het eventuele Deluxe Veiligheidsnet is mooi afgewerkt en staat daardoor mooi in iedere tuin maar nog belangrijker is zeer veilig door de gekozen materialen en de zelfsluitende ingang. De Berg Champion is beschikbaar in groen of grijs in een ronde, rechthoekige of zelfs een ovale vorm in diverse maten. Bij deze uitvoering kunt u kiezen voor een inground model, deze staat ca 20cm boven het maaiveld, of een flatground model, deze is gelijk ingegraven met het maaiveld voor een nog veiligere en strakkere afwerking.

Berg Elite trampolines

De Berg Elite trampolines zijn van absolute topkwaliteit. De meeste mogen professioneel worden ingezet door de EN1176 norm. Hij heeft dezelfde springkwaliteiten als de Berg Champion maar door het extra hoogwaardige randkussen is de Elite trampoline bijna niet kapot te krijgen. Wilt u het beste van Berg kies dan voor de Berg Elite trampolines. Deze lijn is uiteraard ook in diverse maten, vormen en uitvoeringen te verkrijgen zodat voor elke generatie weer de beste bounce gerealiseerd kan worden.

Bekijk alle modellen hier en kies de juiste trampoline van Berg generation bounce!

Bekijk hier het nieuwe BERG Assortiment van 2020:

BERG Champion: 

•    BERG Grand Champion 520 Deluxe XL
•    BERG Ultim Champion 410
 •   BERG Champion 430 Deluxe XL


BERG Elite: 

•    BERG Grand Elite 520 Deluxe XL
•    BERG Ultim Elite 500 Deluxe XL
•    BERG Elite 430 Deluxe XL

  
BERG Favorit: 

•    BERG Ultim Favorit 280

 Kies je Berg Trampoline, Favorit, Champion of Elite

  • Berg Favorit

    Berg Favorit

  • Berg Champion

    Berg Champion

  • Berg Elite

    Berg Elite