Mededelingen en nieuws

(Toekomstige) Trampoline eigenaren opgelet!                                                                          18-09-2017

Heeft u een trampoline of wilt u er één kopen en wilt u deze veilig stellen voor de weersomstandigheden. De herfst komt er weer aan en dat betekent dat we onvoorspelbaar weer kunnen verwachten. Wilt u de trampoline onbeschadigd laten dan raden wij iedereen een trampoline verankeringset aan. Deze trampoline ankerset zorgt ervoor dat hij beter en stabieler op zijn plek blijft staan tijdens windhozen of ander onvoorspelbaar weer.

Het is een kleine investering die uiteindelijk zijn vruchten afwerpt omdat de trampoline geen schade oploopt door een flinke windhoos. Zeker trampolines die niet ingegraven zijn, zijn makkelijk opgetild door een windhoos en kunnen zo schade aan de trampoline, het veiligheidsnet of zelfs aan het huis veroorzaken. Voor een klein bedrag, vanaf €. 29,95, heeft u al een trampoline ankerset en staat hij veilig aan de grond verankerd. Heeft u wel schade dan kan dat namelijk flink in de papieren lopen, doordat er veel onderdelen dan vervangen dienen te worden. Losse onderdelen zaak vaak erg prijzig en wij kunnen alleen onderdelen leveren van de merken trampolines die in ons assortiment opgenomen zijn.

Uiteraard is een trampoline ankerset niet alleen handig tegen windhozen maar ook tegen schuiven en opwippen tijdens het springen. Eigenlijk zijn alle modellen uit ons assortiment zeer stabiel maar wanneer er flink op gesprongen wordt kan hij tijdens het springen toch een beetje gaan schuiven. Hoewel wij aanraden om met één persoon tegelijk te gaan springen zal er vaak met meerdere tegelijk gesprongen worden waardoor hij eerder kan gaan schuiven of zelf kan gaan kantelen wanneer hij teveel aan één kant belast wordt. Een trampoline verankeringset kan dit voorkomen waardoor het springen ook extra veilig wordt.

We hebben een ruim assortiment van diverse trampoline ankersets die allemaal via onze site te bestellen zijn. Let erop dat sommige geschikt zijn voor kleine trampoline of minder sterke wind en sommige zijn geschikt voor alle maten.

17-02-2016

Vanaf heden gaat Trampolineland.nl

verder onder de naam Funty

Funty staat voor Fun, oftewel, plezier!

 

Fun zocht ie, Fun heeft ie!

Tafelvoetbaltafelland.nl

Tafeltennistafelland.nl

Springkussensland.nl

Airhockeytafelland.nl

Pooltafelland.nl

Sjoelbakland.nl

Skelterland.nl

E-stepland.nl