• Gratis verzending vanaf 49 euro
 • Bezorging waar en wanneer je wilt
 • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Professionele trampoline kopen.

Bent u op zoek naar een professionele trampoline die u zakelijk kan inzetten op openbare terreinen zoals scholen, campings en kinderopvang geplaatst mogen worden? Zoek dan niet verder. Wij hebben hier de beste trampolines in diverse maten en vormen zodat u altijd iets passends vindt. De Berg Elite en de Avyna Pro-line vallen binnen de categorie professionele trampolines en zijn AIB-vincotte gekeurd. Dit houdt in dat ze getest en goedgekeurd zijn om op openbare plaatsten gebruikt te worden. Echter hebt u bij de Avyna een logboek bij nodig. Deze zijn op aanvraag te verkrijgen. Bij de Berg Elite kunt u een “BERG Leisure Kit for Safety Net T-series”bij bestellen voor de juiste registratie. 

De professionele trampoline is van de hoogste kwaliteit.

De professionele trampolines zijn van absolute topkwaliteit en staan garant voor jaren lang springplezier, zelfs wanneer deze openbaar worden gebruikt. Ze hebben dikke en brede randkussens voor optimale veiligheid. Daarnaast zijn de veren van de professionele trampolines heel soepel en hebben ze dus een heerlijk springcomfort. Het frame is van dik staal met een grote diameter en dubbel thermisch gegalvaniseerd waardoor het haast onverwoestbaar is. Door de hoge kwaliteit en fijne springcomfort kunnen deze professionele trampolines ook op turnverenigingen gebruikt worden. Op aanvraag kunnen wij zelfs nog zwaardere professionele trampolines van Eurotramp leveren. Dit zijn modellen die gebruikt kunnen worden bij het Olympisch trampolinespringen. De Eurotramp kan binnen enkele weken geleverd worden.

De verschillende keuze mogelijkheden

Binnen het assortiment van onze professionele trampolines bestaat er nog de keuze voor een ronde of rechthoekige vorm, met of zonder net en opbouw of inbouw modellen. Rond is extra veilig doordat de springer vanzelf weer naar binnen gedreven wordt. Rechthoek is vaak de vorm die voor turnen gebruikt wordt. Met net maakt het extra veilig omdat niemand er van af kan vallen. De ingraaf modellen zijn ultiem veilig doordat de hoogte naar slechts 20 cm boven het maaiveld is terug gebracht. Hieronder kunt u een keuze maken uit onze professionele trampolines die direct leverbaar zijn. Komt u er onverhoopt toch niet uit neem dan een kijkje bij onze Trampoline Kieswijzer of u kunt contact opnemen met onze klantenservice. U kunt deze bereiken via het contact formulier of via de telefoon. 

GOED OM TE WETEN:
 AIB Vincotte

Alle Avyna trampolines zijn AIB-Vincotte gekeurd, dit hou in dat deze volgens Avyna gebruikte kunnen worden voor professioneel gebruik en geplaatst kunnen worden op openbare terreinen als scholen, campings, kinderopvang etc. Wel in combinatie met het gebruik van een logboek, deze is apart verkrijgbaar.

"AIB- Vinçotte Nederland BV., statutair gevestigd Takkebijsters 8, 4817 BL Breda, verklaart dat het bovengenoemd typenmerkend monster voldoet aan de vervaardigingsvoorschriften genoemd in het Warenwesbesluit Attractie- en Speeltoestellen."

wetten.overheid.nl Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen

BERG ELITE+ + SAFETY NET T-SERIES. De absolute top in kwaliteit, springcomfort en veiligheid. Het hoogwaardige Safety Net met mooi design maakt deze professionele trampoline helemaal af.

Wanneer de Elite+ met safety Net T-series gebruikt wordt in een publieke setting (kinderdagverblijf, camping, etc.) dan dient u de aanvullende “BERG Leisure Kit for Safety Net T-series" te bestellen om te voldoen aan het warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen en de EN1176 (Playground Equipment Standard).

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 184

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 184

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5