Trampolines met snelle levertijden

Hieronder een lijst met de trampolines die nog binnen enkele werkdagen geleverd kunnen worden

 Avyna Trampolines

 • Avyna met net rond

  Avyna met net rond

 • Avyna inground rond

  Avyna inground rond

 • Avyna met net rechthoek

  Avyna met net rechthoek

 • Avyna inground rechthoek

  Avyna inground rechthoek

 Berg Trampolines

 • Berg Favorit

  Berg Favorit

 • Berg Champion

  Berg Champion

 • Berg Elite

  Berg Elite

 Etan Trampolines

 • Etan Hi-Flyer

  Etan Hi-Flyer

 • Etan Premium Gold

  Etan Premium Gold

 • Etan Premium Platinum

  Etan Premium Platinum

 • Etan Inground

  Etan Inground

 Akrobat Trampolines

 • Akrobat Orbit

  Akrobat Orbit

 • Akrobat Stormer

  Akrobat Stormer

 • Akrobat Grasshopper

  Akrobat Grasshopper

 • Akrobat Primus

  Akrobat Primus

Gezien op TV

 

Ruim assortiment

In ons assortiment bieden wij een heel breed scala aan de beste merken en modellen trampolines. Wij hebben ervoor gekozen om alleen kwalitatief hoogwaardige en veilige trampolines in ons assortiment op te nemen. Omdat wij zoveel verschillende soorten hebben kunnen wij niet één model aangeven die als beste verkoopt. Er zijn diverse soorten maten en modellen die onze beste prijskwaliteit hebben en zijn en hierdoor de best verkochte trampolines.

Welke vorm is het best verkocht.

De bestverkochte vorm zijn nog steeds onze ronde trampolines. Deze hebben over het algemeen een fijnere sprong doordat de verenspanning overal gelijk is. Hierdoor komt de springer ook gemakkelijker terug in het midden waardoor deze ronde vorm ook extra veilig is.  Doordat hij in diameter overal gelijke afstand heeft is er voldoende ruimte om te springen bij een grotere maat. In Nederland hebben we helaas niet allemaal een grote tuin en zijn sommige beperkt in de ruimte. In dit geval kunt u uiteraard kiezen voor een rechthoekige vorm. Hierdoor kunt u vaak een iets grotere trampoline plaatsen maar dit neemt dan minder ruimte in beslag. Het assortiment in de rechthoekige modellen neemt steeds verder toe. Daarom behoren rechthoekige modellen ook steeds meer tot onze beste verkochte trampolines.    

Inbouw of opbouw trampolines.

De laatste jaren zien we ook steeds meer een verschuiving in het type trampoline. Tegenwoordig willen steeds meer mensen de trampoline ingraven. Hij staat hierdoor laag bij de grond waardoor het op en af klimmen van de trampoline extra veilig is. Door hem in te graven is een veiligheidsnet niet altijd nodig wanneer er minimaal één meter vrij om de trampoline heen is. Tevens staat de trampoline minder in het zicht en heeft een strakkere afwerking in de tuin. Daarom kunnen we steeds meer stellen dat de inground trampolines tot de best verkochte trampolines behoren.

Het is wel zo dat het ingraven extra werk met zich mee brengt en de trampoline permanent op zijn plek moet blijft staan. Wel is er nog altijd iets meer keus in opbouw trampolines. Ook kan er niet in elke tuin goed gegraven worden bijvoord door grondwater. Hierdoor is het nog steeds zo dat de opbouw trampolines ook nog steeds heel erg goed verkopen en bij de best verkochte trampolines behoren.  Wel moeten we dan stellen dat de opbouw trampolines eigenlijk alleen maar verkocht worden met een veiligheidsnet en de inbouw trampoline meestal zonder veiligheidsnet.

Welke merken zijn het best verkocht?

We hebben 3 uitblinkende merken met de beste prijs-kwaliteits verhouding. Dit zijn Avyna en Berg.

De best verkochte top merken zijn; de Avyna Pro-line trampolines, dit is absolute topkwaliteit voor een goede prijs. Deze Avyna Pro-line trampolines mogen zelfs ingezet worden voor commercieel gebruik. Ze hebben een heerlijke sprong, extra hoge kwaliteit en zeer hoge veiligheid.

De Berg Elite en Champion zijn ook van absolute topkwaliteit. Deze modellen hebben het nieuwste twin-spring systeem en airflow springmat. Waardoor er een extra hoge sprong gerealiseerd wordt. De Berg elite heeft een praktisch onverwoestbare rand.

De Berg Favorit is een wat voordeliger model van het bekende merk Berg. Hiermee wordt de hoge veiligheid en kwaliteit gewaarborgd maar deze heeft een wat minder dik gevuld randkussen en minder veren waardoor hij van iets lagere kwaliteit en veiligheid is.

------------------------