Trampoline uitverkocht? Bij ons kunt u uw trampoline reserveren

Mede door het coronavirus is de verkoop van trampolines hard gegaan. Hierdoor kampen veel leveranciers met weinig voorraad waardoor wij ook beperkt trampolines kunnen aanbieden. Wij krijgen veel telefoontjes en e-mails van klanten met vragen over de levertijd. Echter is het vaak moeilijk in te schatten wanneer een specifieke trampoline weer precies op voorraad komt. Trampolines die weer beschikbaar komen bij de leveranciers, worden namelijk razendsnel verdeeld en verkocht door verschillende partijen.

Om er toch zeker van te zijn dat u een trampoline alsnog in de tuin heeft, bieden wij u de trampoline reserveringsoptie! Door uw gewenste trampoline nu al te reserveren, kunnen wij ons gericht inzetten om deze te bemachtigen en aan u toe te sturen. 

Hoe werkt de reserveringsoptie? 

Trampolines die uitverkocht zijn, maar een verwachtte binnenkomst hebben, kunnen meestal bij ons gereserveerd worden. U kunt een trampoline reserveren door deze te bestellen en betalen. Wij gaan er vervolgens werk van maken om uw bestelling direct bij de leverancier neer te leggen. De leverancier zal in dat geval voorrang geven aan uw bestelling omdat deze immers al betaald is. Zo wordt voorkomen dat een nieuwe lading trampolines vrijgegeven worden. 

Voorbeeld trampoline reserveren.

trampoline reserveren

Welke trampoline merken zijn te reserveren?

Ieder trampoline merk heeft verschillende levertijden. Om u zoveel mogelijk informatie te geven, treft u onderstaand de levertijden per merk. Houd er rekening mee dat dit kan afwijken. We moeten het op dit moment doen met de informatie die wij van de leveranciers krijgen. We bieden de mogelijkheid zo veel mogelijk trampolines te reserveren omdat de levertijden alleen maar verder oplopen. In de meeste gevallen komen de verwachtte binnenkomst meestal redelijk overeen met hooguit enkele weken vertraging. Wij krijgen ook veel in eigen voorraad in ons magazijn in Vijfhuizen. 

  • Akrobat: Veel reserveerbaar, weinig huidige voorraad. Sommige producten hebben nog geen verwachtte binnenkomst en kunnen niet worden gereserveerd
  • Avyna: Veel reserveerbaar, weinig huidige voorraad. Sommige producten hebben nog geen verwachtte binnenkomst en kunnen niet worden gereserveerd
  • Berg: Veel reserveerbaar. Het grootste gedeelte is inmiddels pas in augustus leverbaar.
  • Etan: Beperkt reserveerbaar. Vaak krijgen wij last minute (2 weken van tevoren) door wat beschikbaar komt. 
  • Exit:  Beperkt reserveerbaar. Regelmatig krijgen wij wel trampolines binnen die enkel in ons magazijn afgehaald kunnen worden. U kunt hiervoor uw e-mailadres achterlaten bij het product.
  • Salta: Weinig reserveerbaar. De levertijden van deze producten zijn vaak te wisselend. Hierdoor is er weinig tot geen duidelijkheid over de binnenkomst. 

Ik kan mijn trampoline niet reserveren, wat nu?

Wij bieden de mogelijkheid om uw e-mailadres in te voeren bij de trampoline die u graag wilt hebben. Wanneer wij een update krijgen van de betreffende leverancier, houden wij u op de hoogte van de beschikbaarheid van de trampoline. Houd er wel rekening mee dat sommige trampolines wellicht niet meer leverbaar zijn voor dit seizoen. Wij kunnen echter niet voorspellen welke modellen dit zijn.  

Voorbeeld e-mailadres achterlaten bij trampoline.