• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Hulp bij het kopen van een Trampoline net

U zoekt een trampoline net voor uw trampoline. Een Veiligheidsnet is voor iedereen het maakt de trampoline veiliger omdat de springer er niet af kan vallen.

Zoek u een los vervangningsnet voor uw bestaande trampoline? Wij verkopen van enkele merken de losse netten kijk hier voor netten zonder palen

Kies de vorm: Wij hebben netten voor ronde, rechthoekige of ovale trampolines.

Kies de maat: Wat is de diameter van de trampoline van buis tot buis? De maat moet overeenkomen, er is wel wat speling mogelijk een trampoline net van 305 cm past op een trampoline van 300 cm. Een trampoline net van 366 cm past op een trampoline van 360 cm

Kies de soort: Hoeveel poten zitten er onder de trampoline? De ronde trampolines hebben meestal w-vormige poten een poot bestaat uit 2 standers. Dit in verband met het aantal bijgeleverde palen. Bij de omschrijving van een net staat het aantal palen.

  Let eventueel ook op de dikte van de buizen van de trampoline in verband met de bijgeleverd bevestigingsbeugels.

Kies de kwaliteit: Er zijn verschillende merken en kwaliteit soorten. Wilt u een veilig en stevig trampoline net en wordt de trampoline intensief gebruikt? Kies dan voor een hoge kwaliteit zoals een Pro-Line of Berg net. De Hi-Flyer netten hebben een hoge prijs-prestatie-verhouding. De goedkopere netten zijn ook veilig maar minder en zullen eerder vervangen moeten worden. De weersbestendigheid verschilt ook erg tussen modellen, niet onbelangrijk want de trampoline staat normaal het hele jaar buiten.  

Kies de kleur: Van verschillende merken hebben we verschillende kleuren trampoline netten, niet elke kleur past op uw trampoline. Veel netten zijn universeel enkele passen alleen op een specifiek model of merk dit staat bij elk product vermeld.

Klik hier om een trampoline net uit te kiezen en te kopen

 

Waarom een trampoline net?

Het net maakt trampoline springen veel veiliger. Een trampoline vangnet/ veiligheidsnet is voor iedereen aan te raden (zeker met meerder kinderen op een trampoline), zodat ze er niet af kunnen vallen.

Ook handig om optimaal gebruik te maken van de ruimte die u heeft voor een trampoline, want dan hoeft u ook geen rekening te houden met wat er naast de trampoline is.

Een trampoline op de stenen plaatsen zonder net raden wij af, gebruik hiervoor een trampoline veiligheidsnet. Dan valt er nooit iemand hard op de stenen.

Opruimen in de winter? Wanneer u een kwaliteits net koopt kunt u deze gewoon laten staan en overleeft het net de winter met gemak. De kinderen kunnen dan altijd lekker blijven springen.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hieronder kunt u het advies aanvraagformulier invullen en versturen. 
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met een passend advies voor de aanschaf van het gewenste product. 
 Bij voorkeur moet u aangeven hoe/ in welke mate u het product wilt gaan gebruiken, waar u het gaat gebruiken en wie het gaat gebruiken.
  (Zie voor de details hiervan het overzicht van de kieswijzers hierboven.)