Trampoline veiligheidsnet kieswijzer

Een veiligheidsnet maakt trampoline springen veel veiliger. Een trampoline veiligheidsnet is voor iedereen aan te raden (zeker met meerder kinderen op een trampoline), zodat ze er niet af kunnen vallen. Ook handig om optimaal gebruik te maken van de ruimte die u heeft voor een trampoline, want dan hoeft u ook geen rekening te houden met wat er naast de trampoline is. Opruimen in de winter? Wanneer u een kwaliteits net koopt kunt u deze gewoon laten staan en overleeft het net de winter met gemak. De kinderen kunnen dan altijd lekker blijven springen.

Vorm veiligheidsnet

Wij hebben netten voor ronde, rechthoekige of ovale trampolines.

Maat veiligheidsnet

Wat is de diameter van de trampoline van buis tot buis? De maat moet overeenkomen, er is wel wat speling mogelijk een trampoline net van 305 cm past op een trampoline van 300 cm. Een trampoline net van 366 cm past op een trampoline van 360 cm

Soort veiligheidsnet

Hoeveel poten zitten er onder de trampoline? De ronde trampolines hebben meestal w-vormige poten een poot bestaat uit 2 standers. Dit in verband met het aantal bijgeleverde palen. Bij de omschrijving van een net staat het aantal palen. Let eventueel ook op de dikte van de buizen van de trampoline in verband met de bijgeleverd bevestigingsbeugels.

Kwaliteit van het net

Er zijn verschillende merken en kwaliteit soorten. Wilt u een veilig en stevig trampoline net en wordt de trampoline intensief gebruikt? Kies dan voor een hoge kwaliteit zoals een Pro-Line of Berg net. De Hi-Flyer netten hebben een hoge prijs-prestatie-verhouding. De goedkopere netten zijn ook veilig maar minder en zullen eerder vervangen moeten worden. De weersbestendigheid verschilt ook erg tussen modellen, niet onbelangrijk want de trampoline staat normaal het hele jaar buiten.  

Kleur van het net

Van verschillende merken hebben we verschillende kleuren trampoline netten, niet elke kleur past op uw trampoline. Veel netten zijn universeel enkele passen alleen op een specifiek model of merk dit staat bij elk product vermeld.

Bent u er uit? Ga dan direct naar het trampoline veiligheidsnetten overzicht om uw net aan te schaffen. Zoek u een los veiligheidsnet voor uw bestaande trampoline? Wij verkopen van enkele merken losse netten. Bekijk hier onze veiligheidsnetten zonder palen.