'

Vierkante trampoline kopen?

Op het moment zijn er nog niet heel veel vierkante trampolines. Blijf onze site in de gaten houden voor meer mogelijkheden. Hieronder staan de verschillende vierklante modellen waar je de keuze uit kunt maken. Kies de gewenste afmeting en vergelijk de trampoline vierkant in verschillende kwaliteiten.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Nieuwe vierkante trampolines gelijk met het maaiveld


Nieuw! Nu niet alleen rechthoekige trampolines maar ook vierkante trampolines bij Trampolineland.nl. Vierkant heeft de voordelen van rechthoekig en rond gecombineerd. Door de vorm haal je zoveel mogelijk ruimte uit de trampoline maar er is ook vrijwel overal dezelfde verenspanning net als bij de ronde uitvoering. In de kleinere tuin komt deze vorm uitstekend tot zijn recht. Door de vorm kan de trampoline netjes in een hoek worden verwerkt. Er zijn verschillende maten vierkante trampolines zodat er voor elke tuin wel een geschikt model beschikbaar is.

De Etan Premium flat vierkante trampoline is van absolute topkwalitet en een hoge duurzaamheid en een uitermate fijne sprong.

De Berg Favorit trampoline is van middel kwaliteit en is er momenteel alleen in de maar 200x200cm.

Beide modellen zijn vierkante trampolines die volledig gelijk met het maaiveld worden ingegraven. Zo staan ze dus extra mooi in uw tuin en biedt voldoende veiligheid. 

Ben u toch op zoek naar een rechthoekige trampoline kijk dan op de pagina rechthoek trampolines. Hulp nodig bij het kiezen van een vierkante trampoline? Trampoline Kieswijzer.