Waarom uw trampoline of onderdelen kopen bij Trampolineland.nl?

Specialist sinds 2004:

Op het gebied van trampolines hebben wij al jarenlange ervaring, waardoor u atlijd een goed en passend advies krijgt die bij uw wensen en budget past. Om de veligheid van uw kinderen te waarborgen hebben wij een selectie gemaakt uit diverse trampolines en onderdelen. Uiteraard hebben wij ervoor gekozen om alleen de beste, veilige, duurzame modellen op te nemen in ons assortiment. Welke trampoline of onderdeel u ook kiest? U bent altijd verzenkerd van een veilig en duurzaam product dat past bij uw wensen en budget.

Veel demomodellen:

Ook in onze showtuin hebben wij veel verschillende modellen trampolines opgesteld staan zodat u of uw kinderen de meeste modellen uit ons assortment kunnen testen, voelen en zien. Zo kunt u in het echt uiteraard beter de verschillende kwaliteiten beoordelen, maar u kunt ook de juiste maat makkelijker bepalen en kunnen de kinderen testen of zij het model ook lekker vinden springen. Zo bent u er nog zekerder van of het gekozen model bij uw en uw kinderen hun wensen past. 

Eerlijke prijs:

Uiteraard proberen wij de trampolines altijd aan te bieden voor een zo scherp mogelijke prijs. Vindt u de trampoline toch elders goedkoper, neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u er nog even rustig over na kunt denken. 

Goede leveringsvoorwaarden:

Wanneer u eenmaal besloten heeft om bij ons een trampoline aan te schaffen kunnen de meeste modellen binnen 1 a 2 werkdagen gratis bij u thuis afgeleverd worden. Bij ons heeft u altijd 14 dagen bedenktijd, wilt u de trampoline toch niet dan mag hij retour gestuurd worden en krijgt u uw aankoopbedrag terug, of u kunt natuurlijk kiezen voor een ander model. 

Goede Service:

Tenslotte vinden wij service heel erg belangrijk en hechten wij veel waarde aan het begeleiden van uw aankoop en het oplossen van eventuele problemen. Daarom kunt u bij ons rekenen op goede service voor, tijdens en na de aankoop. Dit is ook terug te vinden op Funty Trampolineland review pagina: Trustpilot. Verder zijn wij aangesloten bij thuiswinkelwaarborg en trusted shops.