Waarom een rechthoekige ingraaf trampoline kopen?

Springen is voor kinderen een echte uitlaatklep. Bijna ieder kind staat te springen om te mogen springen op een trampoline!!! Een rechthoekige ingraaf trampoline staat, door de praktische vormgeving, in iedere tuin heel erg mooi. Doordat hij rechthoekig is neemt hij over het algemeen minder ruimte in beslag dan een ronde en kan er vaak een grotere worden geplaatst als wanneer er gekozen wordt voor een ronde vorm. Wanneer hij ingegraven wordt, zal de rechthoekige inground trampoline ook niet altijd een net nodig hebben. Hij staat extra laag waardoor er minder kan op ongelukken is en hij minder in het zicht staat. Een speciale ingraaf trampoline is extra makkelijk in te graven. Deze modellen komen met een laag frame. Deze komt op het maaiveld te staan waardoor hij er slechts 20 cm bovenuit komt. De kuil die dan gegraven dient te worden wordt aan alle kanten van het frame ongeveer 20 cm kleiner en met een schuine wand afgegraven waardoor er meestal geen stud want nodig is. Het graafwerk is dus redelijk simpel. Het randkussen is voorzien van een extra lange flap met luchtgaten zodat de kier die ontstaat toch netjes en veilig wordt afgesloten maar de lucht tijdens het springen wel kan ontsnappen waardoor de sprong lekker soepel blijft.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 239

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 239

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De juiste maat rechthoekige ingraaf trampoline kiezen

Om te bepalen welke maat rechthoekige ingraaf trampoline u veilig kunt plaatsen zijn er een aantal factoren van belang. Houdt u er a.u.b. altijd rekening dan kinderen naast de trampoline kunnen belanden. Daarom raden wij een vrije ruimte om de trampoline heen van minimaal 1 meter. Hoe meer, hoe veiliger. Echter geldt ook dat hoe groter, hoe minder kans ze hebben om ernaast te belanden en hoe vaker hij gebruikt zal worden. Grotere rechthoekige ingraaf trampolines vanaf 300cm in lengte worden gebruikt tot de kinderen 15 a 16 jaar oud zijn, kleinere trampolines tot 300cm in lengtemaat tot een jaar of 12.

De verschillende kwaliteiten

Ons uitgebreide aanbod is ingedeeld in verschillende kwaliteitsklassen. Hoe meer sterren hoe veiliger en duurzamer de rechthoekige ingraaf trampoline is. Wanneer u een trampoline in gaat graven is ons advies om een hogere kwaliteit te nemen vanaf 5 sterren omdat deze duurzamer zijn. Vanaf 5 sterren hebben onze rechthoekige ingraaf trampolines een gemiddelde levensduur van minimaal 6 jaar. Let op bij de keuze voor een juiste rechthoekige ingraaf trampoline op de lengte en het aantal veren, de breedte en dikte van het randkussen en de dikte en afwerking van het frame. Voor meer informatie verwijzen wij u naaronze kieswijzer.