'

Rechthoekige trampoline met net kopen

Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod aan diverse rechthoekige trampolines met veiligheidsnet. Er zijn diverse maten, kwaliteiten en kleuren beschikbaar. Hierboven vindt u de verschillende maten op een rij. Zij zijn ingedeeld in de lengte maat van het frame. Wij raden altijd aan om een opbouw trampoline aan met veiligheidsnet aan te schaffen zodat er niemand van de trampoline af kan vallen. Wanneer u kiest voor een opbouw rechthoekige trampoline met net is deze makkelijker te plaatsen en verplaatsen als een rechthoekige inground trampoline met of zonder net.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 94

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 94

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom een rechthoekige trampoline met veiligheidsnet?

Heeft u een kleinere tuin maar wilt u toch een grotere trampoline plaatsen? Denk dan eens aan een rechthoekige trampoline met veiligheidsnet. Door de vormgeving past deze vaak beter in een hoek waardoor er in de meeste gevallen een grotere maat kan worden geplaatst. Ons advies luidt om altijd voor een zo groot mogelijke trampoline te gaan maar het moet uiteraard wel passen én veilig zijn. Houdt daarom ook altijd rekening met een vrije ruimte om de rechthoekige trampoline met net. Het advies hierin is ongeveer 50cm rondom vrij te houden omdat een net ook altijd bij een val in het net naar buiten veert. Uiteraard is het hierin belangrijk of het net aan de buitenkant, halverwege of aan de binnenkant van het randkussen is bevestigd. Hoe verder naar buiten hoe meer ruimte er nodig is om veilig te springen. Verder is de rechthoekige trampoline met net, door zijn vormgeving vaak ook beter te plaatsen in een strakke tuin waardoor het minder in het zicht staat.

Verschil in kwaliteit

Binnen ons assortiment bieden wij alleen maar goede en veilige trampolines aan. Echter zit er wel verschil is veiligheid en kwaliteit. Al onze modellen zijn ingedeeld in kwaliteitsklasse. We hebben ervoor gekozen om vanaf 4 sterren in ons assortiment te nemen zodat wij altijd veilige en betrouwbare trampolines leveren. De 4 sterren zijn onze basis modellen, de 5 en 6 de middenklassers en 7 en 8 de topklasse en de 9 sterren zijn topklasse die tevens voor professioneel gebruik, zoals scholen en campings geschikt zijn. Let bij de keuze voor de juiste kwaliteit rechthoekige trampoline met veiligheidsnet op het aantal en de lengte van de veren, de breedte en dikte van het randkussen, de dikte van het frame en de aansluiting en ingang van het veiligheidsnet. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze kieswijzer of bekijk onze uitgebreide specificaties. Komt u er toch niet uit kunt u eventueel contact opnemen met van onze medewerkers.